Ti szoktátok azt érezni hogy senki nem ért meg benneteket?
Amikor megpróbálsz mindent hogy boldog legyél de valami mindig tönkre teszi. Mert egyedül vagyok. Vannak lelki problémáim és azt mondják ilyenkor hogy beszélj róla. Mondd el valakinek akiben megbízol. Elmondtam. Azt mondták sajnáltatom magam és másoknak rosszabb ne siránkozzak mindig. Pedig nem panaszkodni akartam. Egy kis megértést kedvességet. Mostmár ahhoz sincs kedvem hogy bárkivel is beszélgessek.
Néha legszívesebben meghalnék azt kívánom ne ébredjek fel.
Aztán úgyis mindig felébredek és rájövök ez a világ igenis szép és vannak benne jó dolgok is.
Utána eszembe jut hogyan állnak az emberek hozzám.
Lenéznek kihasználnak nem tudom megvédeni magam.
Nem tudom éljek így tovább egyáltalán vajon megéri?
Egy dolgot biztosan megtanultam az életem során: a magány tönkre teszi az embert.
Engem tönkre tett és nem tudom hogy van e kiút.
Igen, én szoktam
Ismerem ezt az egyszer fent, egyszer lent érzést. De a magány kb folyamatos :/
Ingyenes (általános) lelki segély szolgálat: 116-123
0-24 órában hívhatóak.
A református lelki segély szolgálat (alapdíjas, NEM EMELT DÍJAS!) száma: 201-0011 - legalábbis így tudom.
Van ingyenes (80-as körzettel hívható zöld számuk.) Fejből nem tudom, meg kell tőlük kérdezni.
A reformátusok állítólag kibővítették a szolgáltatásukat. Most már nemcsak délután 17 és este 01 óráig hívhatóak, hanem állítólag már reggel 8 órától is. Mindennap.
2#-es válaszát adom!
5# Egy telefonhívás nem fog kiemelni téged a magányból/depresszióból. Meg mielőtt...: Nem, nem próbáltam. Csak nem hiszek az intézményesített lelki segítségnyújtásban, ha valaki segíteni tud, az egy igaz barát, aki megért és melletted áll.
Ha valaki gondolja, írhattok :)
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!