Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Benneteket nem irritál ez a...

Benneteket nem irritál ez a sok utazásról posztolt kép FB-on?

Figyelt kérdés
Komolyan lassan ott tartunk, hogy ez alapján ítélik meg az embert. Nem is értem, egyesek, hogy tudnak hetente/hónaponta utazgatni (igen van bennem irigység is emiatt, jól látod) amit utána nyomnak az ember pofájába. De az vesse rám az első követ, aki nem tartozik az hónaponként utazgatók körébe és nem frusztrálja az egész. Normálisan dolgozom (nem külföldön), családom nincs, mégsem tehetem meg divathóbortból. Találkozol valakivel... Jaj, hova utazol a nyáron? De már bezengi, hogy két hét Barcelóna, meg hazafelé jövet lehet egy kis Olaszország is beelfér. Az életkedvem elveszi. Bevallom őszintén, hiányzik a régi FB, amikor még az összetartásról szólt, vicces történetekről, közös játékokról, stb. És nem egy versengésről amiből divatot csinálnak. Esetleg személyesen leülni egy kötetlen beszélgetésre egy jó kávé mellett, vagy csak simán sétálni a parkban egy fagyival a kézben, stb. Ez mind-mind megszűnt. Tettem már próbát, még én jöttem ki hülyének, hogy ennek mi értelme... Úgy érzem, nagyon rossz irányba halad az emberiség, és ha ez így folytatódik, nem kell csodálkozni azon, hogy egyre több az egyedülálló nő, de főleg férfi. Bizonyára lesz aki belém áll, de remélem olyan is aki egyetért velem ebben.

2024. máj. 29. 00:06
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
51%
Nem irritál, sőt! Szeretek szép képeket nézegetni szék tájakról és néha még ötletet is adnak, hova érdemes elutazni. Mostanában alig van pénzem utazni, legalább a képek nézegetése ingyen van. És örülök is az ismerőseim boldogságának. Szóval nem vagyok irigy, boldog ember vagyok. Minél irigyebb vagy kérdező, annál boldogtalanabb is. Őszintén sajnállak, mert magadat bünteted.
2024. máj. 29. 08:55
 22/47 anonim ***** válasza:
77%

Igazából... én is azt tapasztalom, amit a második oldalon írtak, hogy már korántsem olyan aktívak az emberek a közösségi oldalakon. Vagyis, inkább úgy mondom, hogy az én ismerőseimre ez a jellemző. Instagramon, a korombeliek, huszonévesek, sem olyan aktívak már, mint mondjuk Covid előtt, vagy az után közvetlenül.

Nem irritál, az sem, ha esetleg ilyesmi képek jönnek velem szembe. Instagramon alig követek valakit, ők is közelebb állnak hozzám (ha a civil embereket nézzük, és nem az előadókat), szóval ha ilyen tartalom jön velem szembe, örülök nekik (mármint a posztolóinak), és hogy ilyent is megélhetnek. Nem vagyok rájuk féltékeny, meg tudom, hogy majd én is el fogok jutni helyekre, még, ha nem is most, azonnal, vagy a közeljövőben lesz az.

2024. máj. 29. 10:06
 23/47 anonim ***** válasza:
50%
Az emberek mindig is másra licitáltak, nem vetted észre? Engem őszintén nem érdekel, gondoljon mindenki, amit akar, de ezt a "szomszéd füve 5 centi, az enyém legyen 6" dolgot én is elítélem. Tőlünk a férjemmel állandóan kérdezik, hogy hova mentek nyaralni? Mondom, Balatonra. "Már megint? Nem unjátok még? Arra a drága környékre? Mást nem is ismertek?" És akkor meg vannak sértődve, ha mondom, hogy ott nyaralok, ahol akarok, közöd semmi... (én tűzrőlpattantabb vagyok, mint a férjem)
2024. máj. 29. 10:45
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell irigykedni, gyönyörű tájak vannak itthon is; mi három éve kezdtük el felfedezni az országot a párommal, hétvégente mindig más túraútvonalat nézünk ki és imádom. A benzinköltségen kívül semmi más kiadást nem jelent, ellenben óriási élmény.
2024. máj. 29. 11:02
 25/47 Kései Sirató ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem irritál. Inkább a Fidesz hirdetései irritálnak.
2024. máj. 29. 11:26
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán idegesít, nekem a saját szüleim az egyetlenek akik gyakran posztolnak utazásról, róluk meg tudom hogy megdolgoznak érte és megérdemlik.

Ha valaki idegesít vagy untat akkor arról úgyis leiratkozok.

2024. máj. 29. 11:31
 27/47 anonim ***** válasza:
66%
Miért nézed akkor, ha ennyire irritál??
2024. máj. 29. 11:37
 28/47 anonim ***** válasza:
54%
Sokszor olvasom, hogy valakit irritál valami a közösségi felületeken. Egyrészt le lehet tiltani valakit vagy akár csak beállítani, hogy ne lásd a megosztásait, másrészt pedig mit osszon meg valaki a közösségi oldalán? Nyilván az életét fogja megosztani és azon belül is azt, amire büszke, ami élményt adott neki. Ilyen az utazás, a gyerek, az esküvő vagy bármi, ami neki fontos. Nekem is vannak dolgok, amik nem tetszenek és túlzásnak tartom, de azt tovább görgetem, nem idegesít fel.
2024. máj. 29. 11:52
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Elárulok egy titkot, ne add tovább. A Facebookon (ha már ragaszkodsz hozzá, hogy legyen) le lehet iratkozni egy-egy ismerős bejegyzéseiről, és akkor nem látszanak. (Ettől még ismerőse maradsz, ő nem fog semmit észrevenni.)
2024. máj. 29. 21:18
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is rohadt irritáló, ha valaki így kínlódik a Face fotókon. Nekem fogalmam sincs, mit posztolnak az ismerőseim, mert ha lesz 1 új, azonnal rányomok, hogy Követés leállítása. Ha neten böngészek, akkor Youtube és társai, nem mások semmitmondó megosztásain elmélkedek.
2024. máj. 29. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!