Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Kezdek már teljese...

Mit tegyek? Kezdek már teljesen belebolondulni ebbe az egészbe.

Figyelt kérdés
Amikor nem dolgozok egyedül vagyok és nem tudok mit kezdeni magammal. Kiderült (mondjuk eddig is tudtam), hogy az online társkereső lányok szerint semmit nem érek. Valószínűleg az előző két kapcsolatom csak szerencsék voltak. Emiatt méginkább fáj az egész, bár ha mindent tökéletesen csináltam volna akkor is megunnak és kidobnak egy idő után. Most a lényeg hogy mindig egydül vagyok, semmivel nem tudom magam lefoglalni és mindig szomorú vagyok. Félek hogy ez vár már rám egész életemben és öngyilkos leszek...én nem bírok ki így éveket és évtizedeket.
2024. máj. 19. 16:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"az online társkereső lányok szerint semmit nem érek"

Egyrészt, azok mennyit érnek, akik ezt mondják? Másrészt, ha már így állsz neki a keresésnek, azt hamar kiszagolják, és a legtöbb lány hipergám, tehát még ha nem is mondja, ő egy tökös f*szit keres, nem egy anyámasszony katonáját. Egzisztenciád többé-kevésbé adott – kicsit több önbizalmat, és sikeresebb leszel.

Egyébként nem kell az élet minden hónapjában legyen partnered. Az egyedüllétet is lehet haszonra fordítani. Megtehetsz olyan dolgokat, amikre nem lesz időd (vagy engedélyed... :)), amikor van párod. Ne törjön le ennyire a dolog! És ne hidd, hogy évekig, évtizedekig ez lenne! Miért? Eddig sem így volt! Vedd kicsit könnyebben!

Egyebekben pedig azt tudom mondani, amit ehhez a kérdéshez is írtam 13. válaszként (ha nem a te kérdésed az is). https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..

2024. máj. 20. 13:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!