Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Kezdek már teljese...

Mit tegyek? Kezdek már teljesen belebolondulni ebbe az egészbe.

Figyelt kérdés
Amikor nem dolgozok egyedül vagyok és nem tudok mit kezdeni magammal. Kiderült (mondjuk eddig is tudtam), hogy az online társkereső lányok szerint semmit nem érek. Valószínűleg az előző két kapcsolatom csak szerencsék voltak. Emiatt méginkább fáj az egész, bár ha mindent tökéletesen csináltam volna akkor is megunnak és kidobnak egy idő után. Most a lényeg hogy mindig egydül vagyok, semmivel nem tudom magam lefoglalni és mindig szomorú vagyok. Félek hogy ez vár már rám egész életemben és öngyilkos leszek...én nem bírok ki így éveket és évtizedeket.
2024. máj. 19. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
akkor önsajnáltatás helyett fejleszd magad, hogy ne mondják rád, hogy semmit nem érsz.
2024. máj. 19. 16:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogyan fejlesszem magam? Se magasabb se szebb nem leszek attól ha elolvasok egy könyvet. Munka terén semmi gondom nincs, elvagyok a munkahelyemen, a fizetésemmel is meg vagyok békélve. A végzettségem is egészen kiemelkedő. Egyszerűen hihetetlen számomra hogy ennyire rossz lett az életem.
2024. máj. 19. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
11%
Igyál meg néhány korsó sört.
2024. máj. 19. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
18%

Végzettséged egészen kiemelkedő, a munkahelyeden ugyan elvagy, de a fizetéseddel meg vagy elégedve...

nos ez így önmagában kiváló, tízezrek szeretnék magukénak tudni ezt a szitut.

nem figyeltem eléggé, így nem tűnt fel hány éves is vagy?..-

mit csinálsz, hogy a lányok megúnnak, kidobnak? ott a málnásban van egy mézescsupor...azt rendesen kinyalod?..mert az mindennek alfája-omegája.

2024. máj. 19. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk az tényleg jó alap, ha van pénzed. Akkor ezek szerint van lehetőséged fejlődni most már nem csak egzisztenciálisan, hanem egyébként is.
2024. máj. 19. 16:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Az túlzás hogy van pénzem meg hogy sok pénzem lenne. Számomra elegendő, tudok félretenni.

Mindkét exem két és fél év után szakított velem. Nem, nem a szexel volt a probléma. Azzal volt a probléma, hogy csupán addig voltam érdekes. Ennyi.

2024. máj. 19. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben azt tudom javasolni, hogy kellett volna valami közös hobbi, amivel érdekesebb lett volna a kapcsolat, vagy lehet azt várták, hogy jegyezd el őket. Magadról semmit nem írsz, nehéz így kitalálni.
2024. máj. 19. 16:52
 8/11 A kérdező kommentje:

27 éves vagyok egyebként. Igazából az a baj, hogy könnyen találnak is maguknak mást. Az előző exem meg is tette 1-2 hónappal a szakítás után, de valószínűleg már akkor alakulthatott amikor még velem élt...gyűlölöm őt ezért. Ezért nem is kezdem el sorolni a dolgokat amiket ő mondott hogy miket kellett volna tennem...felesleges továbbra is magam bántanom ezekért, egy patkány és ezért hagyott el. Hiába könyörögtem új esélyért, csak magam aláztam meg, ő meg a szemembe hazudott végig.

Igen valószínűleg kellettek volna közös hobbik, de teljesen mindegy is igazából, felesleges ezt elemezgetni. Ígyis úgyis egyedül maradok már, mert úgysem lesz senki aki szeressen.

2024. máj. 19. 17:02
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Nagy a gond. Ne másban keresd a hibát, hanem magadban!
2024. máj. 19. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt ne sértésnek vedd, de ezzel az "Ígyis úgyis egyedül maradok már, mert úgysem lesz senki aki szeressen." hozzáállással tényleg nem fogsz tudni változást elérni.

Keress hobbikat, amik örömet adnak, vagy hobbit, sportot, amiben ügyes vagy.

Úgy bántak veled, amit nem érdemeltél meg, de azzal nem fogsz előrébb jutni, hogy ilyen szinten szidod őket, és ilyeneket mondasz róluk.

2024. máj. 19. 19:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!