Mit tegyek? Kezdek már teljesen belebolondulni ebbe az egészbe.
Végzettséged egészen kiemelkedő, a munkahelyeden ugyan elvagy, de a fizetéseddel meg vagy elégedve...
nos ez így önmagában kiváló, tízezrek szeretnék magukénak tudni ezt a szitut.
nem figyeltem eléggé, így nem tűnt fel hány éves is vagy?..-
mit csinálsz, hogy a lányok megúnnak, kidobnak? ott a málnásban van egy mézescsupor...azt rendesen kinyalod?..mert az mindennek alfája-omegája.
Az túlzás hogy van pénzem meg hogy sok pénzem lenne. Számomra elegendő, tudok félretenni.
Mindkét exem két és fél év után szakított velem. Nem, nem a szexel volt a probléma. Azzal volt a probléma, hogy csupán addig voltam érdekes. Ennyi.
27 éves vagyok egyebként. Igazából az a baj, hogy könnyen találnak is maguknak mást. Az előző exem meg is tette 1-2 hónappal a szakítás után, de valószínűleg már akkor alakulthatott amikor még velem élt...gyűlölöm őt ezért. Ezért nem is kezdem el sorolni a dolgokat amiket ő mondott hogy miket kellett volna tennem...felesleges továbbra is magam bántanom ezekért, egy patkány és ezért hagyott el. Hiába könyörögtem új esélyért, csak magam aláztam meg, ő meg a szemembe hazudott végig.
Igen valószínűleg kellettek volna közös hobbik, de teljesen mindegy is igazából, felesleges ezt elemezgetni. Ígyis úgyis egyedül maradok már, mert úgysem lesz senki aki szeressen.
Ezt ne sértésnek vedd, de ezzel az "Ígyis úgyis egyedül maradok már, mert úgysem lesz senki aki szeressen." hozzáállással tényleg nem fogsz tudni változást elérni.
Keress hobbikat, amik örömet adnak, vagy hobbit, sportot, amiben ügyes vagy.
Úgy bántak veled, amit nem érdemeltél meg, de azzal nem fogsz előrébb jutni, hogy ilyen szinten szidod őket, és ilyeneket mondasz róluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!