Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is szokott "besokallni" a...

Más is szokott "besokallni" a magánytól?

Figyelt kérdés

Elég változó a hangulatom, vagy nagyon jó kedvem van, vagy lejövök az életről. Próbálkozom párt találni, mert szeretnék egy társat akivel együtt élhetnék majd, mert munka után otthon egyedül, hát elég szär.

De mivel nem jön össze már másfél éve, folyamatos pofára esések vannak csak, néha besokallok. Ma melóban végig azon kattogtam, hogy csak jussak haza, kisírom magam, aztán végül nyílván nem tudtam sírni, mert nem tudok és bennem marad minden feszültség. Ilyenkor elfog a kétségbeesettség érzése.

Hobbim van, imádom, űzöm, de attól még egyedül fekszem le aludni szóval nem adja meg azt amit szeretnék. Sportot is próbáltam, egy ideig rápörögtem de utána abbahagytam, szintén nem adja meg amit szeretnék. Úgymond a lelkitársam keresem.

Veletek szokott ilyen lenni? Mit szoktatok csinálni?

27F

2024. máj. 2. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
pont fordítva:) magányra vágyom sokszor.
2024. máj. 2. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
35%

Aki egyedül nem tud boldog lenni, értelmes dolgokat csinálni, az társsal sem fog. Tudom, közhely, nyilván lehet a pirosat nyomkodni, de előbb még kell erősítened a belsődet, leásni a traumákig. Miért nincs vajon olyan intim kapcsolatod, ahol ez a kérdés megjelenhet.

Semmi barát, tök egyedül vagy, kínlódsz. Sajnálom tényleg, de ezt nem párkapcsolattal kell elkezdeni.

2024. máj. 2. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Volt párom,voltak kapcsolataim.Több, mint hat éve nincs senkim,mindenhová egyedül járok,még utazgatni is.De ami fő, megyek mindenfelé,hobbim is van érdekes és sokat tanultam belőle.

Néha tényleg rossz a magány,mert sajnos a barátok eltűntek évek alatt a családjuk ködében...Ismerkedést pedig hagyjuk inkább,több vele a gond,pofára esés,mint a pozitívum.

Tudomásul vettem és megnyugodtam,mert ez van,ha befeszülök és gyötröm magam, akkor is ez van.Elengedtem az egészet és utána nagyon jól éreztem magam lelkileg.

Ha lesz még valaki,akkor lesz, ha nem akkor nem .

Te még fiatal vagy,Neked biztosan lesz, azt tudom mondani,fel a fejjel !

55 F

2024. máj. 2. 19:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem magányra vágysz hanem nyugalomra. Amikor a munka után nincs kihez szólni, téged is leszär mindenki, az jól tud esni néha biztos. De minden áldott nap...
2024. máj. 2. 19:39
 5/12 A kérdező kommentje:

#2 Vannak barátaim, párkapcsolatban élnek, férj-feleség dolgokat csinálnak.

Tudok értelmes dolgokat csinálni, csak nem akarok egyedül lenni állandóan.

Hosszú kapcsolatból jöttem ki és lehet megszoktam azt az életvitelt, sülve-főve együtt voltunk. Amióta ő nincs ürességet érzek, és nem örülök úgy a dolgoknak mint régen.

2024. máj. 2. 19:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor társfüggő vagy.

Ha lennének barátaid tudnál ezekről beszélgetni velük. Az érzéseid megjelenhetnének, nem kellene többszáz idegen, aki nem ismer. Én így látom.

2024. máj. 2. 19:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Szoktam velük is dumázgatni erről, de most annyira eluralkodott bennem ez a rossz érzés, hogy átszellemültem ilyen depis figurába, és így ebben a témában kutakodom.
2024. máj. 2. 20:09
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

Ez a magány nálam nagyon ingadozó.

Általában este jön elő de van hogy hetekig nem.

Próbálkoztam mindennel de nem jött össze.

Ez meg egy régi marhaság... Hogy egyedül legyél boldog...

2024. máj. 2. 21:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Boldog vagyok egyébként minden téren, de hiányzik egy társ, néha kijön rajtam. Ennyi. Csak egyre nehezebb egyedül
2024. máj. 3. 20:13
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Konkrétan így, még nem mondtam ki, de valami hasonló van bennem is, bár elég periodikusan jön ki rajtam a magány, akkor is általában esténként, vagy mikor szembesülök azzal, másoknak (látszólag) mennyire jól működő párkapcsolata van.

Nálam azért van még benne egy csavar; még nem volt kapcsolatom, és sokszor el is bizonytalanodok abban, hogy szükségem van-e rá egyáltalán. Mert el is vagyok egyedül, de rendre történik valami, ami során megjelenik a gondolat, hogy "ezt de jó lenne megélni egy társsal!". Szóval kicsit kontradiktáló a helyzet nálam.

2024. máj. 4. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!