Mit tegyek ha kezdek besokallni a lockdown-tól? Ti mit csináltok olyankor?
Csinálj olyan dolgokat amiket eddig meg nem ...
Pl. Sportolj
Én spirtolok makd minden este.
Kivégeztem pár sorit.
Áthívtam havert sörözni.
Elkezdtem meditálni.
Elkezdtem angolozni.
8:04
Nem Magyarországon élek, így szoktam meg, na. És nem én vagyok itt az első aki így hívja:
#6 te magadtól vagy ilyen kedves vagy jó anyád nem dédelgetett gyerekkorodban?
Nemzetiségtől függetlenül oda ír az ember, ahova akar.
Ha lennél olyan értelmes, amilyen nem vagy te is megtqnulhatnál angolul és írkálhatnád a roppant kedves, becéző szavaidat a redditen pk.
En ilyenkor elmegyek futni, vagy edzek itthon, ha jo ido van kirandulok.
Ha semmihez sincs kedvem akkor sorozatozok vagy olvasok, talalkozok egy ket barattal, vagy borozok a parommal.
Talán jelezhetnéd a kérdésben, hogy nem magyarországon élsz, itt ugyanis alig van lezárás pl. angliához képest, tehát innen nem tudunk tanácsot adni neked, mivel mi napközben oda megyünk ahova akarunk, leszámítva pár helyet ami nincs nyitva.
A nővérem egyébként canterburyben lakik, ő a családjával kajafutárkodni kezdett, hogy kimozdulhassanak, emellett rengeteget főz, süt. Már minden pékárut ő készít, nagyon profi lett.
Ha nem itt élsz, akkor leírhatnád hogy hol vagy hogy ott mik a szabályok, mert ha én leírom hogy szeretek elmenni bringázni a Balatonra, de nálatok meg nem legális elhagyni a várost, akkor nem vagy kisegítve a válaszommal. :D
Amúgy amiket én szoktam itthon csinálni, és amikre bár több időm lenne: torna, olvasás, videojátékok, takarítás, kertészkedés, sorozatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!