Éreztétek már azt, hogy egy vagy több hozzátartozó halála után értelmetlenné, üressé vált minden?
Persze utána évek kell is ilyen gondolatokat csak elhessegetni lehet nekem a dohányzásról leszokás segített ebben.
Mikor rágyújtottam mindig rám tört ez az üresség érzés meg nélkülük nincs értelme ahogy leszoktam már csak karácsonykor van ilyen.
Gondolom a dohány ér összehúzó hatás a volt a ludas.
Igen
2 és fél éve halt meg Pápám , de még mindig sokszor így érzem hogy olyan üres minden ,el sem tudtam búcsúzni tőle
3 éve halt meg a papám. Azöta is ürességet érzek utána. Nyilván ez az űr mindig megmarad, de sok idő kell amíg feldolgozza az ember, és elfogadja ezt a maradandó érzést is iránta. Ezen nem lehet változtatni, mert sosem jön a helyére senki olyan aki pótolni tudná.
Kérdezőnek és minden válaszolónak részvétem!
Nekem 5 napja halt meg az a hozzátartozóm, aki még velem élt. (Igen, most már ketten mentek el.)
Inkább az a rossz az egészben, hogy a rokonság többi része - mintha csak a saját életük létezne. Tényleg nagy az üresség.
Valahogy meg kell tölteni tartalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!