Szerintetek amikor meghal egy közeli hozzátartozónk vajon ki miatt sírunk: miatta, vagy magunk miatt, hogy nélküle kell éljünk?
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 19:10
2/5 anonim válasza:
Nem csak haláleset esetén, hanem bármikor, ha sírsz, akkor magadat sajnálod!
3/5 anonim válasza:
Biztos van, aki csak maga miatt tud sírni. Mikor anyukám meghalt, persze, magam miatt is sírtam, hogy nem fogom látni, de az elmúlt. Ami megmaradt, és néha elkap, az az, hogy tudom, hogy milyen rossz élete volt, és hogy soha nem kapta vissza a jót, amit másokkal tett, és hogy ha lenne karma, járt volna neki valami hatalmas jutalom. Nekem ez mindig fájni fog, főleg mert nem tudok semmit tenni már.
Eléggé tisztában vagyok az érzelmeimmel, tudom, mikor sajnálom magamat, és nem azért szoktam sírni.
4/5 anonim válasza:
Ez egy érzés, amiben empátia van, így bizonyos mértékben magamat, de más mértékben az illetőt is, a hiányát.
5/5 anonim válasza:
Apám elvesztése miatt én magamat sajnálom.
Anyu viszont folyton azt mondogatja hogy ő aput sajnálja hogy nem fog bizonyos dolgokat megélni,öcsém házasságát esetleg gyerekét stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!