Miért van az, hogy (sokakkal ellentétben) engem nem keres senki, nem mutatnak érdeklődést felőlem a való életben, de még csak a Facebookon általam belinkelt zeneszámokat (YouTube-os linkek) sem lájkolják, sőt... (többi lent)?
Tehát: ...Sőt, még az ünnepi köszöntéseimet is csak pár, idősebb ember veszi észre, pedig van 195 körüli ismerősöm. Születésnapjaimon is nagyon kevesen köszöntenek, átlagosan olyan 8 személy, összesen.
Pedig én mutatok érdeklődést feléjük, köszöntöm őket, néha lájkolom a fotóikat is, de ők nem viszonozzák.
Tudom, a fentebb leírtak alapján valószínűleg "lájkvadásznak" tűnhetek, de nem vagyok az, hanem csak némi törődésre vágyom.
Tény, hogy zárkózott vagyok, illetve a hamarosan 31 évem alatt soha nem voltam bulizni, sőt, még barátnőm sem volt. (Bevallom, szűz vagyok.)
Igaz, vannak súlyos pszichés és fizikai betegségeim, amelyekkel gyógykezelnek, viszont ismerek több, olyan szintén beteg embert, akik hasonló problémákkal sokkal sikeresebbek, közkedveltebbek.
Hogy is van ez? Én is teszek, - legalábbis némileg - azért, hogy foglalkozzanak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!