Egyszerűen nem vesz komolyan senki, mit tegyek?
21 éves vagyok, és eddig nem alakult fényesen a társasági életem. Sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál (14/15-nek szoktak nézni), alacsony, vékony csontozatú srác vagyok, és egyáltalán nem vesznek komolyan a lányok, de sokszor a környezetem, "barátaim" sem. Világéletemben sportoltam, de sosem látszott rajtam, mindig én voltam a legkisebb a különböző társaságokban. Sokat szekáltak gimiben, azt hittem, majd az egyetem más lesz, de itt sem sokkal jobb a helyzet. Az elején azt gondoltam, hogy a tanulmányi eredményeimmel sikerülhet kompenzálnom a dolgokat, de sosem tett ez igazán boldoggá, és nem is szerzett nekem tekintélyt. Nekem is van arra igényem, hogy csajozzak, bulizni járjak, de a lányok nem vesznek komolyan, és sokszor kötöttek már belém ilyen helyeken, ami még inkább elveszi az egésztől a kedvem. Az elején még lelkes voltam, de már belefáradtam ezekbe a próbálkozásokba, mert úgy látom, hogy időpocsékolás bulikba járnom, mert mindig az a vége, hogy szarul érzem magam; kegyetlenül kioffolnak, kinevetnek, szekálnak. Nem látok fejlődést ezekben a helyzetekben az elmúlt évekhez képest, szinte minden ilyen helyzet ugyanolyan, picit másként. 2 éve járok edzőterembe, de nem segített a kapcsolatok terén, lehet, hogy felszedtem valamennyi izmot (61 kilóról indultam, most vagyok 67, durva mi?), de nem is szeretem csinálni, és az előnyei is elhanyagolhatóak számomra. Ugyanúgy szekálnak, ugyanúgy le sem szarnak a lányok, még magabiztosabb sem lettem az edzéstől.
Nektek hogyan alakult az életetek?
Nem általános tanácsokra vagyok kíváncsi, hanem személyes sztorikra, segítene, hogyha láthatnám a pozitív fejlődését azoknak, akik a környezetükben ugyanezt, vagy hasonló pozíciót töltötték be, mint én.
Noshàt, a tanulmànyok max a pénztàrcádat tudjàk kompenzàlni.
Én pl fősulira full beforduló introvertàltként indultam, de a koliban jó légkörben feloldódtam, nyitottabb lettem.
Sosem voltam vastag csóka, most így 34évesen sikerült elérni a 68kilót, 173centi mellé.
Mi az még, ami segít a mindennapokban: egyenes testtartàs, szemkontaktus és annak megtartàsa.
Tessék kicsit fizikálisan edzeni, hogy erősebb legyél és a fellépéseden kissé komolyabb irányvonalat venni mert addig nézik hülyének az embert amíg azt hagyja általában
Kezdj el küzdősportolni ha belédkötnek nem kell ráhagyni, mégha megvernek akkor is jobb mintha hagynád azt, hogy folyamatos zaklatásnak vagy agresszívitásnak,terrorizációnak legyél kitéve
Persze utána mindenki vérig van sértődve ha már nem nézhetnek hülyének ez is egy általános tényező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!