Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan viselitek ha egy...

Hogyan viselitek ha egy szakítás után mindenki azt mondta, hogy majd jön másik, de évek múlva se jön senki az életetekbe?

Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szuleim, nagyszulok ezt mondtak. 30 evesen szingli oh yeah baby
2023. dec. 8. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Imádom!! Ne is jöjjön senki, addig jó! ^^
2023. dec. 8. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyilván szarul viselem, de ha nem mondták volna se viselném másképp.
2023. dec. 8. 21:32
 4/7 anonim válasza:
Soha nem is volt kapcsolatom még (ezt a “még”et a remény jeléül oda szoktam tenni😌). Általában azt szoktam mondani, hogy nagyon szeretek szingli lenni, aztán esténként betekeredek a takarómba és képzeletben valaki átölel, aztán új nap kezdődik ahol megint csak igyekszem az életem többi dolgára koncentrálni. Igazából sokkal rosszabb is lehetne, nem?🙂
2023. dec. 9. 02:20
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Na ilyenkor lenne kedvem azt a másikat jól segbe rúgni!

Az nem úgy van, hogy otthagy a párod, meghal a macskád, akkor nem baj, mert majd lesz másik. Mintha az ilyesmi pótolható lenne. Sajnos nem az!

Nyilván szarul viselem. Azt meg még szarabbul, hogy anno elég volt a szimpátia, vonzalom jobb esetben. Most mi számít ismerkedésnél? Hogy mid van. Valahogy nincs gusztusom ahoz, ami nanapság megy.

2023. dec. 9. 19:13
 6/7 anonim válasza:
Mindenféleképp nagy segítség az, ha az embrnek vannak barátai. Talán úgy kevésbé érzed magad egyedül.
2023. dec. 12. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Máshol is ellenőrizgethetnének, meg erősködhetnének, nem tűnne el nyomtalanul annyi millió!
2023. dec. 13. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!