Mit csináljak, hogy emberek között lehessek úgy, hogy ők hozzám is szólnak?
Figyelt kérdés
Nagyon fiatal vagyok, nincs családom (nem ismerem apukám, anyukám elhagyott), és barátaim sem.
Külföldön voltam a covid előtt éveket, majd jött a covid/elzárás. Így a gimis kapcsolataim maximálisan kikoptak.
Egy szeretői kapcsolatom van, Tinderen ismertem meg. Vele van minden emberi kommunikációm, heti egyszer találkozunk.
A többi napokon, a bolti péntárost leszámítva konkrétan senki nem szól hozzám.
Otthonról dolgozom, bérszámfejtő vagyok.
Mit tanácsoltok a hétvégékre? A cél tulajdonképpen annyi, hogy valakivel, bárkivel beszélgetni tudjak.
febr. 9. 19:58
1/4 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, iratkozz be egy hétvégi nyelvtanfolyamra, ott össze szoktak szokni a csoportok, barátok is alakulnak. Vagy bármilyen tanfolyamra, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel lehetsz együtt.
3/4 anonim válasza:
Menj el társásjáték klubba, valami tanfolyamra a közeli művházba, vallási közösségbe, kezdj csapatsportba stb.
4/4 anonim válasza:
Társasjáték klub! Pont holnap lesz egy ilyen, amire megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!