Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyűlölöm magam,undorítóan...

Gyűlölöm magam,undorítóan nézek ki mit csináljak hogy szép lehessek mint a többi lány?

Figyelt kérdés
Ronda göndör, barna lapockáig érő hajam van és kékeszöld szemem. 160 cm vagyok és 43-45 kg. Utálom az alakomat,úgy nézek ki mint egy disznó,senki se ért meg.Minden programomat lemondtam az őszi szünetben is mert nem akarok ilyen kinézettel mutatkozni.Nagy a homlokom is. Soha nem leszek olyan szép mint mások,gyűlölöm magam, legszívesebben be akarom törni a tükröt ha belenézek. az arcom se sima, van azol száraz de vannak pattanásaim is.Olyan idétlen fejem és kinézetem van.Miért van az hogy mindenki más szép én meg egy ronda szmijagornak kinéző ocsmányság vagyok?Még barátom se volt és félek hogy nem is lesz...Minden barátnőmnek van vagy volt már párkapcsolata,nekem az se mert csúnya vagyok.Semmi jó tulajdonságom nincs...Mindenért sírok,ha rámordítanak akkor is,ha valaki megbánt akkor is, nincs olyan ember akire számíthatok hogy itt van nekem,utálom az új iskolát is (most vagyok gólya) mert nem birok beilleszkedni se.Meg akarok változni teljesen...
2021. okt. 23. 13:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Anyától semmi támogatást nem kapok,soha nem ölel meg,nem mond nekem semmit,őt csak az anyagiak érdeklik...
2021. okt. 23. 13:44
 2/12 anonim válasza:
89%
Biztos vagyok benne, hogy nem vagy olyan csúnyácska, mint amilyennek leírtad magad. Az arcvonásaidon legfeljebb plasztikai műtétekkel tudnál változtatni. A hajviseleteden jóval könnyebben. A testalkatodat egészséges táplálkozással és mozgásgazdag életmóddal. És aludj eleget.
2021. okt. 23. 13:56
 3/12 anonim válasza:
84%
Amúgy hány éves vagy?
2021. okt. 23. 13:56
 4/12 anonim válasza:
100%
A leírtak alapján valószínűleg kevert arcbőröd van (itt-ott száraz, és itt-ott zsíros a bőröd), az ilyen bőrtípusra is megvannak a megfelelő tisztálkodó- és ápoló szerek.
2021. okt. 23. 13:58
 5/12 anonim válasza:
100%
Ha zavar a magas homlokod, akkor olyan frizura kellene neked, amely betakarja a homlokod felső negyedét/harmadát.
2021. okt. 23. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy most nagyon elkeserítőnek látod a helyzetet, de biztos vagyok benne, hogy nincs veled semmi baj, csak nagyon önbizalomhiányos vagy. Ha ez segít, nem te vagy az egyetlen és biztos vagyok benne, hogy van olyan, akit te szépnek látsz, de ő mégis utálja magát és csak a hibáit látja.

43-45 kg-val tutira nem nézel ki disznónak. Max azt tudom elképzelni, hogy nincs tökéletes modell alkatod, feszed hasad stb (vagyis skinny fat vagy). Ezen a sport segíthet, de fogynod egyáltalán nem kell, így is vékony vagy.

A hajadat és a bőrödet pedig rendbe lehet hozni, csak meg kell tanulnod helyesen kezelni őket. Itt kellhet egy kis kísérletezgetés, hiszen mindenkinek más jön be, de idővel te is rá fogsz jönni, hogy mivel tudod kihozni a legtöbbet magadból.

A másik oldalról pedig az önbizalmadat kéne helyrehozni, mert lehetsz akármilyen szép a valóságban, ha utálod magad és nem hiszed ezt el.

2021. okt. 23. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Semmi gond egyik tulajdonságoddal sem, egy pszichológushoz kellene elmenned, ha szeretnél szerezni egy kis önbizalmat -> "szebb lenni". A göndör hajra ajánlom a Magyar Göndör Közösség facebook csoportot, a testsúlyhoz a gyerek BMI kalkulátorokat. (160 cm-hez egyáltalán nem sok a 43-45 kg, kortól függően még nagyon kevés is lehet.)

Pattanásai mindenkinek vannak, sőt, van, aki aknés, van, aki ekcémás, pikkelysömörös, bőrrákos, van, aki nem is látja magát a tükörben, mert konkrétan nem lát, és mindent megadna érte, hogy láthassa a pattanásait.

Ha én fiú lennék, nem a külsőd miatt nem akarnék járni veled, hanem mert gyűlölöd magad, agresszív vagy (be akarod törni a tükröt), lemondod minden programod, és mindenért sírsz. Ne hagyd, hogy befolyásoljon a média agymosása, fogadd el magad, ha egészséges vagy külsőleg és belsőleg is, sokat mosolyogsz, akkor sokan meg fognak szeretni.

2021. okt. 23. 14:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én ugyanúgy voltam mint te, még az öngyilkosság is foglalkoztatott. Ezzel azt értem el hogy még az a kevés barátom aki volt az is eltávolodott tőlem. És akkor azt mondtam hogy ebből elég, és megpróbáltam elfogadni saját magam. Amint sikerült saját magamat elfogadni olyannak amilyen vagyok, onnantól mások is elfogadtak és azóta nincsenek ilyen gondjaim!
2021. okt. 23. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem is magas homlokom van és hidd el egy arcformához megfelelő frufru csodakra képes. Nekem most épp rövid frudrum van.

Az arcbőrön egy megfelelő arcápolasi rutin szintén sokat tud segíteni. Illetve egy kis minimál no-makeup-makeup is kipróbalhatsz.

2021. okt. 23. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Neked elsősorban mentalis problémáid vannak.

Amit te disznonak látsz a tükörben az már inkább alultaplaltsag.

A göndör haj lehet szép is, de megfelelően kell ápolni. Esetleg ilyen shaggy fazont kiprobalhatnal és mindenképp göndör fodrasszal csinaltasd meg.

A tobbi problémadra a tobbiek irtak már megoldást.

Egy szó mint száz: ha a lelked rendben lesz, akkor szinte minden rendbe jön.

Amig meg eregeted magadbol ezt a bődületes mennyiségű negativ energiát nem lesz kapcsolatod se és minden más kapcsolatod is szépen lassan tonkre megy, mert nem birjak hallgatni az onsajnalatot.

2021. okt. 23. 17:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!