Gyűlölöm magam,undorítóan nézek ki mit csináljak hogy szép lehessek mint a többi lány?
Figyelt kérdés
Ronda göndör, barna lapockáig érő hajam van és kékeszöld szemem. 160 cm vagyok és 43-45 kg. Utálom az alakomat,úgy nézek ki mint egy disznó,senki se ért meg.Minden programomat lemondtam az őszi szünetben is mert nem akarok ilyen kinézettel mutatkozni.Nagy a homlokom is. Soha nem leszek olyan szép mint mások,gyűlölöm magam, legszívesebben be akarom törni a tükröt ha belenézek. az arcom se sima, van azol száraz de vannak pattanásaim is.Olyan idétlen fejem és kinézetem van.Miért van az hogy mindenki más szép én meg egy ronda szmijagornak kinéző ocsmányság vagyok?Még barátom se volt és félek hogy nem is lesz...Minden barátnőmnek van vagy volt már párkapcsolata,nekem az se mert csúnya vagyok.Semmi jó tulajdonságom nincs...Mindenért sírok,ha rámordítanak akkor is,ha valaki megbánt akkor is, nincs olyan ember akire számíthatok hogy itt van nekem,utálom az új iskolát is (most vagyok gólya) mert nem birok beilleszkedni se.Meg akarok változni teljesen...2021. okt. 23. 13:43
11/12 anonim válasza:
Az előzőek baromi jó tippeket adtak neked, mást már nem is nagyon tudok hozzátenni, csak annyit, hogy tarts ki, próbáld meg megszeretni magad és hidd el, hogy lesz jobb. Drukkolok neked! :)
12/12 anonim válasza:
Csillagom! 160 centivel és 45kg-val te nem kövér vagy, hanem vékony. Nálam is vékonyabb.
Gal Gadotnak is magas a homloka, és bomlanak utána a pasik.
Ki bántott és mivel, hogy ennyire megutáltad magad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!