Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálják úgy a gyártók,...

Miért csinálják úgy a gyártók, hogy csak ssd-t lehessen belerakni? Szerintem elég nagy butasá hisz akkor pikk pakk cserélhetsz másik ssd-t.

Figyelt kérdés

Én esetmebe biztos, hogy hamar menne kukába az ssd. Hisz rengeteget szerkesztek. Néha játszok és fel le töltök külömböző oldalkra (torrent) Seedelek. stb

Mert egy ilyen laptopon gondolkodom.

[link]

Szerint ilyen téren még azért mindig jobb 1 gyorsabb hdd. csak hát nem lehet belerakni.

2022. szept. 28. 13:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem sokat értesz a témához!
2022. szept. 28. 13:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Megalapozatlan állításokat írtál le. Ha szerkesztesz, eleve jobb a munkához a gyorsabb eszköz. Seedelésnél pedig nem történik írási művelet, a maradék amit használsz, az nem fogja olyan gyorsan amortizálni az SSD-t. Valószínűleg hamarabb avul el és cseréled le az egész gépet, mint hogy meghalni benne a háttértár. De ha nem, akkor kicseréled 5-8 vagy még több év múlva egy újra, és használod tovább.

Nem kell félni az SSD-től.

2022. szept. 28. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a M.2 méretű HDD-k fejlesztése lassan halad. 😃
2022. szept. 28. 13:48
 4/12 A kérdező kommentje:
2. Annyira nem megalapozatlan. Halt már meg ssd-m 1 évet se bírt ki. csak torrentre használtam meg filmekre. Illetve dolgoztam rajta (Igen azt tudom hogy az ilyen premier meg amiket hasznalok kreatív progik nem terhelik annyira) Pedig nem olcsó ssd-m volt. SSD 970 EVO NVMe egy 1 tb-s
2022. szept. 28. 14:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy súly meg sebesség miatt ez kell. De nem értem miért nem tudnak HDD helyet rakni egy drága laptopba.
2022. szept. 28. 14:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Használj hozzá egy külső HDD-t akkor ha ragaszkodsz a HDD-hez.
2022. szept. 28. 14:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért nem mert sok helyet foglal, kényes, és elavult technika, pláne egy laptop esetében amit ugye hordoz az ember, megesik hogy kisebbet-nagyobbat ütődik stb.
2022. szept. 28. 14:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Nincs felesleges hely benne.
2022. szept. 28. 14:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyetlen hibás eszköz alapján ne vonj le ilyen következtetéseket, gondolom mások is csinálnak intenzív lemezműveleteket, vannak pl. direkt erre készült SSD-k is. Ha ilyen gyakori gond lenne ez, nem állt volna át az összes gyártó erre évekkel ezelőtt.
2022. szept. 28. 15:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Évek óta megy a gépem SSD-vel, és semmi baja sincs - nálad a gond nem az SSD, hanem vagy a géped összességében vagy az adott alkatrész volt éppen hibás.
2022. szept. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!