Miért csinálják úgy a gyártók, hogy csak ssd-t lehessen belerakni? Szerintem elég nagy butasá hisz akkor pikk pakk cserélhetsz másik ssd-t.
Én esetmebe biztos, hogy hamar menne kukába az ssd. Hisz rengeteget szerkesztek. Néha játszok és fel le töltök külömböző oldalkra (torrent) Seedelek. stb
Mert egy ilyen laptopon gondolkodom.
Szerint ilyen téren még azért mindig jobb 1 gyorsabb hdd. csak hát nem lehet belerakni.
"Hát nem sokat értesz a témához!"
Úgy érted a magyarhoz? :D
Azért van benne 1 darab, mer az pont fele a kettőnek. És ha mondjuk gyártanak abból a gépből fél millió darabot, akkor csak fél millió SSD foglalatot kell beszerelni, nem 1 milliót.
Namost ha egy SSD foglalat csak 1 dollár, akkor spóroltak fél millió dollárt. De ezt sokmillió darab SSD foglalattal és sok-sok millió dollárral képzeld el.
"miért nem tudnak HDD helyet rakni egy drága laptopba."
Mert akkor meg azért nyikonál, hogy de miért nem bír többet az akksi? Mert nem jut neki elég hely, azért. Mert ugye te nagyon menő csávó vagy és neked vékony laptop kell, a vastag, nehéz nem jó. Mellesleg a HDD lassú és visszafogja a gépet, úgyho azért nyekeregnél...
Ha torrentezel, akkor vegyél egy nast.
Nem értem hogyan van még a tudatban ez a dolog, hogy az SSD-nek káros az írás. Még te is legalább 10 évig tudnál rajta szerkesztgetni, ami idő alatt kicsivé és lassúvá fog válni.
Egyedül, ami tényleg nagyon nyírja, az a bányászat. De a chia elég fos coin, szóval talán kijelenthetjük, hogy kiment a divatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!