Más is van akit dobtak és r.hadtul depis?
Hát 8 évvel ezelőtt össze szűrtem a levét egy lánnyal, van neki párja de egy alkesz agresszív fasz, de végülis a lány félt kilépni a kapcsolatból és dobott...
Hát most megint...
8 éve erre a lehetőségre vártam és erre most meg azt mondja hogy csak barát...
Emellett ősszel le égett a házam most decemberben meg elhunyt a testvérem.Padlón vagyok teljesen...
Ha nem lennék gyáva felhúztam volna magam...
Mikor elhunyt a tesóm ez a lány volt mellettem, azt hittem végre lesz valami... Hát lett is...
8 éve mikor először dobott azóta azt vártam hogy hátha egyszer lesz lehetőségem még vele lenni. Most meg már nem érez irántam semmit. Bár gyanús hogy továbbra is fel kilépni abból a mérgező kapcsolatból és azért csinálja ezt hogy tovább tudjak lépni és ne várjak rá
Hú, kérdező, ehhez képest az én sztorim, hogy 3 év után megcsaltak és dobtak, egészen bagatell. Tanácsot sajnos nem tudok adni, csak sok kitartást kívánni :/
(22/F)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!