Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is van akit dobtak és...

Más is van akit dobtak és r.hadtul depis?

Figyelt kérdés

jan. 29. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

Fú az én sztorim is semmi a tiedhez képest. 3 hónapos házasságban kisbaba mellett csalt a férjem. Azt hitte hülyére tud venni, az utolsó pillanatig ezért harcolt. Megszakad a szívem mert tudom, hogy eggyütt van a csajjal, én pedig nagyon szeretem a férjemet, hiszen ezért mentem hozzá.

Most kénytelen vagyok új életet kezdeni a gyerekkel. Új munkahely (anyukámnál lakunk vidéken), minden új lesz. Ha nem lenne a baba nem tudom mi lenne velem.

Sajnállak téged kérdező és mindenkit aki most kilátástalannak látja a helyzetét, kitartást kívánok.

jan. 30. 01:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen csaj akire sokáig vártam, igaz sokáig nem is láttam, aztán amikor egyszer találkoztunk úgy viselkedett hogy teljesen kiábrándultam belőle.
jan. 30. 12:17
 13/13 anonim válasza:

Rettentően magányos vagyok, szinte érzem, hogy kezdek belebetegedni. Hiányzik a barátság, a társaság, az, hogy senki sem érdeklődik irántam csak mikor szükségük van rám. Depressziós vagyok, magam alatt vagyok és változást szeretnék, de most még arra sincs lehetőségem és ide vagyok kötve, munka nélkül ehhez a szörnyű és toxikus helyhez.

28/N

febr. 1. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!