Érzelmi vállság, depresszió, hogyan tovább?
Na a családsegítőhöz pont ne, az lesz a vége hogy elveszik! Kerüld a családsegítőt és a gyámhivatalt, meg a védőnőt amilyen messzire csak lehet, ne állj velük szóba, ne engedd be őket! Sajnos tapasztalat egy barátom által.
A hitel kinek a nevén volt? Mert ha örökölnéd, utasítsd vissza a hagyatéki eljáráson az örökséget és megszabadulsz tőle. Nyilván akkor vagyont se örökölsz, de sokra nem mész vele. Ha a te neveden van akkor csak azt tudom mondani, miért? Bele kellett volna kombinálni amikor felveszed, hogy lehet ilyen helyzet. Menj be a bankba és alkudozz velük, kérj könnyítést. Nekik is jobb ha nem dől be a hitel. Aztán keress normális munkahelyet, itt most nem a kényelem a lényeg hanem hogy kijöjj ebből.
Meg ha szeretnél egy lelki társat, itt vagyok :) Mint mondtam, egy barátom épp túl van ezen és most megy a végeláthatatlan cicaharc, hogy visszakapja a gyerekeit, de ezek a mocskos állatok mindenféle hülyeséggel húzzák az időt, pedig a legelején kimondott feltételek (lakás és munka) régóta teljesítve vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!