Mit csináljak hogy a gondok ne a padlóra küldjenek le depresszióba, hanem pattogjak és intézzem? Hogy lehet elfogulatlannak lenni mintha nem is velem történne, és érzelmileg ne érezni a kínt a stresszt a depit a kilátástalanságot a meghalás vágyat?
Mindig arról szol az egész hogy vmi.leküld a padlóra oldjam meg álljak talpra.
Ez ugy egyszer kétszer még el is megy.
De tizedjére huszadjára állandoqn pofonok az élettől.már nem birom.kicsinál.
Ha meg is oldok egyvalamit jön a pofon máshonnan másmiért amit megint oldjak meg.
Elegem van.
De az egyik gondom pont segitség miatt van sorozatban
En nem tudom hányan szerelték már pl a csaptelepem ugy, jogy mai nap sz.r.
Vagy beszerelnek egy villanybojlert(szakember!) ami 1 hét múlva majdnem felgyujtotta a házat mert a kábel a falban roszul van bekotve hivtam villanyszerelőt.
Kb egy hónapja nincs melegvizem?
Mert vagy a bojler volt sz.r, lecserélve(egy szakember) aztán a csap hogy nincs viznyomás(2.szakember javitja), aztán kigyullad a ház a bojler miatt(3.szerelo van nálam)
A f.szom ki van mar azzal hogy nem tudok fürdeni de 100 ezrek repkednek el mert fizetek mindent.
Aztan birosági ügyek egyik hagyatéki sz.rbol jön a másik intezzem ezt azt de nem lehet mert biroságtol kérnem kell vmi jognyilatkozatot, de azt sem lehet mert lejárt a személyim de kozben 7-17 ig dolgozom nem tudok hagyateki targyalasokra meg biroságra se rohangálni.
De nem is egyszer kéne hanem állandoan.
Ezen kivul egy rakat mást is kéne inteznem amiben akadályoz a munkám is.
A munkában meg: kb negyed éve neki akartam esni egy nagyfeladatnak, de a csopvez leállít hogy ne azt csináljam de mondom de azt kéne. Igy az igazgato is mosta a fejem hogy tartsam be az utasitásokat.
Ezzel ma ott tartunk hogy felsőbb utasitas szerint 10 napot kaptam most határidot hogy azonnal csinaljam meg a feladatot. Amit 10 nap alatt lehetetlen csak csalással lehet azaz kamu adatok jegyzőkönyvbe. Mert tobb honapos munka.
Most a csopvezzel meg igazgatoval amiert hátráltattak ez lett belole hogy 10-éig azaz 5 munkanapom van leadni azt a sz.rt. aminek már rég neki akartam volna esni csak nem hagytak!
Állandoan van vmi sz.r.
*felsőbb szervek utasitásai szerint pentekig le kell adnom olyan munkát aminek az elvégzéséhez több honap kéne, amit én tobb honappal ezelott már megakartam csinálni csak a hülye csopvez es igazgato felülírt hogy mást csináljak.
Ebbol nagy tárgyalás is volt hogy mit gondolok en hogy nem akarom a csopvez utasításait követni?
Na b+ ezért tessék mert most 10 napom van rá mert felsőbb szervek ránkpirítottak most.
Most a csopvez nemgyőz nyalni meg segiteni hogy kész legyen. Már most mondtam hogy fals adatokkal lesz kész. Máshogy ne is várja senki.
És ezek is minden kicsinál. Hétvégente már kiütöm magam.
A "bojleres" & "csaptepes" meg "nem tudom mit tegyek hétvégén" típusú kérdéseiből ráismerek, szerintem jópár hasonló kérdése volt itt a közelmúltban.
Sok hasznos értékeléssel rendelkező szakembert érdemes keresni a neten, amikor ilyen munkákról van szó.
Munkahelyen a problémákkal kapcsolatosan nehéz bármit mondani.
De ezek szakemberek.
Akkor is hazudgálsz amiket irtál. Az nagyon nem ráismerés, hanem egy az egyben kamuk. A többi is csak az már nem is érdekelt, hogy itt írkáljak a magánéletemről is.
"De ezek szakemberek."
Referenciával rendelkező szakembereket keress, van ahol értékelik őket és lehet látni az értékeléseiket.
Kollégáknál, ismerősöknél is körbekérdezhetsz, nem tud -e valaki jó szakembert ajánlani.
"Akkor is hazudgálsz amiket irtál."
Nem "egy személy" szól hozzá a kérdéshez és szerintem a múltbeli kérdéseidnél is nagyon sokan próbáltak segíteni, csak az ilyen "hétvégén szenvedek, unalom", "menj ki a házból", "de nincs kedvem" típusú párbeszédek sehova se vezetnek.
A multbeli kerdesem a bojlerről linkeljem? Itt a gyk-n magyarázták nekem mi az a fix bekötés meg ilyenek. Szabályosan tanulgatnom kellett hogy tudjam mi az istenért nincs melegviznyomásom miután felszereltek egy bojlert!
Mert a szerelő aki mellesleg szakmailag végzett es mellesleg cége van, egyszeruen ugy hagyott engem hogy bojler van viznyomás meg helo.
A hétvégéimen meg kiütöm magam elobb irtam. Haverok buli illumináltság. Ne vergodj mar azon hogy besarazz másokat. Nem is engem de más kérdéskiíroķat se. Mi vagy te vmi ítélőszék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!