Tényleg kilátástalan a helyzetem, vagy csak én érzem annak?
Tehát...
Nem vagy hajlandó tovább iskolába járni+ elmondásod szerint munkára is alkalmatlan vagy.
Ha ezt az álapotodat orvos nem igazolja akkor aza helyzet hogy
qwára LUSTA vagy.
Jobban jársz ha erőt veszel magadon, mert ha igy folytatod még csúnya dolgok fognak érni a valóéletben.
Azt nem írtad le hogy fiú vagy lány vagy.
Ha lány vagy akkor van egy kiút... keress egy balekot aki elvesz feleségül szülsz neki 1-2 gyereket és otthon elalibizhetsz miközeb a férjed eltart. Bár ez is necces mert sose tudhatod mikor maradsz egyedül és akkor megint csak dolgoznod kéne a pénzért...:)
Ha meg férfi ember vagy akkor szedd össez magD MERT EGY szakdt csövesként fogod végezni:)
Kérdező: javasold szüleidnek, hogy pályaválasztási tanácsadót keressetek fel.
"Nyáron diákmunkáztam gyárban 3 műszakban, és nem bírtam, jó formán csak aludtam itthon, és azt sem tudtam hol vagyok."viszont
Alvásproblémád nincs? Ki tudod magad aludni, ha legalább 8 órát alszol és időben lefekszel aludni?
Két oka lehet, az egyikhez doki kell, hogy megállapítsa.
A másik a lustaság és a kifogásokat kereső magatartás.
Egész életemben csupa olyan dolgot tanultam, ami alig kötött le.
Leültem, megtanultam, levizsgáztam.
Munkát se nagyon végeztem olyat, ami igazán érdekelt.
Egy megoldandó feladat az egész.
Amit vagy meg akarsz csinálni vagy nem,a többi csak rizsa.
Lehetnek olyan szakmai tárgyak, amelyekhez nagyon kell bizonyos készség.
Ezért ha pályaválasztási tanácsadót keresnél fel, az nagyon jó lenne.
Reál vagy humán beállítottságú vagy? Biztosan van olyan szakterület ami érdekel.
Például asztalos, villanyszerelő, stb szakmák közül biztosan lenne ami érdekel és rendkívül jól is járnál vele: manapság mindennél nagyobb szükség van ezekre.
Össze tudod írni mihez lenne kedved?
Arra koncentrálj: mi az amit szeretnél csinálni és mi az ami nagyon érdekelne. Ne arra koncentrálj: "mi az ami nem megy", maximum olyan szempontból, hogy ha valamit kiválasztasz, akkor ott olyan tárgy ne legyen vagy nagyon minimálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!