Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy a gondok...

Mit csináljak hogy a gondok ne a padlóra küldjenek le depresszióba, hanem pattogjak és intézzem? Hogy lehet elfogulatlannak lenni mintha nem is velem történne, és érzelmileg ne érezni a kínt a stresszt a depit a kilátástalanságot a meghalás vágyat?

Figyelt kérdés

#érzelmi fakírság
2023. jún. 3. 10:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Ezért a kérdés is hogyan tegyem félre az érzelmeket? Hogy rengeteg pénben is van, és 3 szerelőél.is ott tartok hogy melegvíz az nincs.

És ezt úgy vegyem lazán? Hogyan?

2023. jún. 3. 17:57
 22/24 anonim ***** válasza:
Referenciával, vagy nagyon jó értékelésekkel rendelkező szakembereket keress neten, szakmai oldalakon és őket hívd.
2023. jún. 3. 19:04
 23/24 A kérdező kommentje:

De ezek ajánlások alapján voltak eddig. Meg akiket ismerek munkákból kifolyólag.

De úgy néz ki megoldódik.

Egy ismerősömről kiderült ért a villanyhoz ill szakága neki is. Azt mondta küldjek el mindenkit, ne fizessek senkinek semmit, na majd ő!:D

Viszont az előző meg azt mondta érintésvédelmet is kidolgoz nekem mert eleve nem is jó helyen van a bojler es nem akarja hogy agyonvágjon. Majd ugy köti be plusz relével.

Ezt meg az utóbbinak nem is mondtam, aki kéri ne foglalkozzak másokkal, mert ő jön. És profi.

Addig meg házilag most én megoldottam. Remélem túlélem addig így ahogy van. Figyelem.

De ez csak egy oélda volt. Engem más egyéb ilyenek is körülvesznek. Hogy gond1, gond2, gond3, gond4, 5678901011

Ebből állok ki egyfolytában.

2023. jún. 3. 20:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Egy ember 4-5 dologgal tud foglalkozni egyszerre, a többi kiüti, néhánynak kevesebb is sok, pláne, ha nem is oldódnak meg a dolgok, amiket leírtál , azok természetes emberi reakciók, Kérjél olyan nyugtatót orvostól, amelyik a szellemi képességeket nem csökkentik
2023. jún. 6. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!