Mit csináljak hogy a gondok ne a padlóra küldjenek le depresszióba, hanem pattogjak és intézzem? Hogy lehet elfogulatlannak lenni mintha nem is velem történne, és érzelmileg ne érezni a kínt a stresszt a depit a kilátástalanságot a meghalás vágyat?
Ezért a kérdés is hogyan tegyem félre az érzelmeket? Hogy rengeteg pénben is van, és 3 szerelőél.is ott tartok hogy melegvíz az nincs.
És ezt úgy vegyem lazán? Hogyan?
De ezek ajánlások alapján voltak eddig. Meg akiket ismerek munkákból kifolyólag.
De úgy néz ki megoldódik.
Egy ismerősömről kiderült ért a villanyhoz ill szakága neki is. Azt mondta küldjek el mindenkit, ne fizessek senkinek semmit, na majd ő!:D
Viszont az előző meg azt mondta érintésvédelmet is kidolgoz nekem mert eleve nem is jó helyen van a bojler es nem akarja hogy agyonvágjon. Majd ugy köti be plusz relével.
Ezt meg az utóbbinak nem is mondtam, aki kéri ne foglalkozzak másokkal, mert ő jön. És profi.
Addig meg házilag most én megoldottam. Remélem túlélem addig így ahogy van. Figyelem.
De ez csak egy oélda volt. Engem más egyéb ilyenek is körülvesznek. Hogy gond1, gond2, gond3, gond4, 5678901011
Ebből állok ki egyfolytában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!