Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy a gondok...

Mit csináljak hogy a gondok ne a padlóra küldjenek le depresszióba, hanem pattogjak és intézzem? Hogy lehet elfogulatlannak lenni mintha nem is velem történne, és érzelmileg ne érezni a kínt a stresszt a depit a kilátástalanságot a meghalás vágyat?

Figyelt kérdés

#érzelmi fakírság
2023. jún. 3. 10:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Bakker ha vki itt sír rí akár a barátja miatt akár mert egy szerencsétlen b.lfék, eszembe nem jutna rugdosni a másikat.
2023. jún. 3. 13:18
 12/24 anonim ***** válasza:

"Bakker ha vki itt sír rí akár a barátja miatt akár mert egy szerencsétlen b.lfék, eszembe nem jutna rugdosni a másikat."

Senki nem rugdos, számos alkalommal lett már javasolva a szakember.

Ne üsd ki magad, mert nem ez a megoldás, az anonim fórumon való panaszkodással se oldódik meg a probléma, sajnos. :(

2023. jún. 3. 13:22
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérdező te drogos vagy?

Mit jelent nálad a "kiütöm magam"?

Mert ha igen, akkor már értem miért válaszolsz ilyen agresszív stílusban.

Nem hiszem hogy ha a válaszolók rájönnek hogy ki vagy, milyen kérdéseid voltak, akkor azt le kellene tagadni, vagy szitkozódni. Az nem bántás ha beazonosítanak az előző kérdésed alapján, csak tény. Bántót vagy csúnyát senki nem írt neked, legfeljebb pszichológust szoktak javasolni.

2023. jún. 3. 13:25
 14/24 A kérdező kommentje:

De hazugságokat írtak.

Meg a másikra nézve is ha vki.kiír valamit nekem undoríto az amikor a kiírókat akik kérdeznek vagy segitséget várnak elkezdik rugdosni meg alázni.és ez mások öröme. Az nagyon tré. Minek ír az ilyen a kérdésekhez? Mert más öröme nincs.

Nem is akarom már itt fárasztani magam akkor.

Nem felfelé visz hanem csak lehúznak.

2023. jún. 3. 13:30
 15/24 anonim ***** válasza:

"Nem felfelé visz hanem csak lehúznak."

Több segítőkész megoldás lett javasolva, hiába, azokra reakció sose érkezik.

2023. jún. 3. 13:32
 16/24 A kérdező kommentje:

Hogy hívjak szakembert. Ezek a mai szakemberek. A 3.jön hozzám ma!

Illetve jönne caak mert nem vagyok abban az (ideg)állapotban hogy ha megjön, ne verjem agyon. Így szerintem átteszem du-ra vagy holnaora.

2023. jún. 3. 13:38
 17/24 A kérdező kommentje:
Ja mar délután van. Na ez is.ah
2023. jún. 3. 13:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Vedd úúgy, hogy ezek feladatok, értelmet adnak az életnek, így hasznos tevékenységeket végzel.
2023. jún. 3. 14:57
 19/24 A kérdező kommentje:
Nekem más értelme van az életemnek valahogy mint a gondok. Oont a gondok az értelmetlenek az életben.
2023. jún. 3. 15:09
 20/24 anonim ***** válasza:
De amíg panaszkodó vagy, nem pedig problémafókuszú, addig nem lesz változás.
2023. jún. 3. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!