Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet,hogy beszélgetni kéne,is...

Lehet,hogy beszélgetni kéne,ismerkedni kéne egyszerű férfiakkal is?Lehet ez a megoldás Apró Annának hogy boldog legyen?

Figyelt kérdés
Olvasni lehetett hogy a város királynői című műsorban Apró Anna elsírta magát hogy egyetlen férfi sem hordozta még a tenyerén,senki nem vitte nyaralni,minden luxus cikkét saját pénzből vette,senki nem kérte még meg a kezét.Na de milyen férfiakkal ismerkedett eddig?Csak üzletemberekkel?Vállalkozókkal?Milliomosokkal?Lehet hogy az lenne a megoldás ha regisztrálna egy társkereső oldalra és egyszerű hétköznapi férfiakkal is ismerkedne?Pékekkel, asztalosokkal, buszsofőrökkel,vagyonőrökkel,sok rendes ember van közöttük is.

2023. dec. 17. 09:45
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
87%
1. Egyetértek. Valakinek egy szál rózsa is költséges, annyira sóher. :D
2023. dec. 17. 15:00
 22/51 anonim ***** válasza:
85%
Neked miért csinos közszereplő kell, miért nem az egyszerű nő?
2023. dec. 17. 15:24
 23/51 anonim ***** válasza:
57%
Úgy látom a kérdezőnél nagyon beragadt hogy ő az egyszerű szakmunkás ember (értsd lusta volt tanulni, képezni magát, előre jutni az életben) a nőket okolja azért mert nem állnak vele szóba... :D
2023. dec. 17. 18:52
 24/51 anonim ***** válasza:
78%

Hány képzett diplomás csóró van. 😔😔😔

A burkoló meg megkeres szakmunkás bizonyitvánnyal 1 millát tisztán.

Vagy ács.

Vagy vill szerelő.

Stb...

2023. dec. 17. 18:58
 25/51 anonim ***** válasza:
67%

#24 Azért kicsit árnyaljuk a dolgot. Egyrészt a nagy részük nem keres meg ennyit, másrészt hiába van relatív jó fizetése ha utána a felét elkocsmázza, elszórja.

Nyilván ettől még egy ilyen nő nem a diplomás csórót vagy burkolót fogja választani érthető módon.

2023. dec. 17. 19:01
 26/51 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy kérdező. Légy olyan kedves és sorold fel, mi az amit te nyújtani tudnál egy Anna kaliberű, karrierrel, pénzzel, álmokkal, igényekkel rendelkező nőnek.
2023. dec. 17. 19:02
 27/51 A kérdező kommentje:
Dolgozom,kedves vagyok,nem verem meg a nőket.Anna azt mondta neki csak ennyi kell.Ezt én és sok más férfi is nyújtani tudjuk.Nem talál olyan férfit aki dolgozik kedves és nem veri meg?Dunát lehetne rekeszteni ilyen férfiakkal.
2023. dec. 17. 19:34
 28/51 anonim ***** válasza:
84%
#27 Ha Dunát lehet a hozzád hasonlókból rekeszteni, akkor miért téged válasszon?
2023. dec. 17. 19:38
 29/51 A kérdező kommentje:
28 hát akkor ne válasszon engem válasszon egy másik szakmunkást.Léteznek más foglalkozások között is férfiak nemcsak üzletemberek,vállalkozók,focisták,zenészek vannak.
2023. dec. 17. 19:41
 30/51 anonim ***** válasza:
76%

Azt elfelejted hozzátenni, hogy ezt is mondta:

"Sok kompromisszumot kötöttem a férfiakkal, sok gyengeségüket elviseltem."

Úgy gondolod, képes lennél számára megfelelő férfi lenni? Jól nézel ki? Igényes vagy? Képes vagy az ő élet és igényszínvonalán élni? Elmennél vele nyaralni, akár csak egy jobb étterembe? Képes lennél a barátai, családja előtt úgy megjelenni, hogy jó benyomást kelts? Esetleg hivatalos rendezvényen is képviselni magad mint a párját?

2023. dec. 17. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!