Belemennétek a helyemben barátházasságba? Úgy tűnik, nincs más megoldás.
Szerintem simán. Amíg mindketten szexelhettek diszkréten másokkal.
Ha lefetketitek a szabályokat, működhet.
Én gyerekmentes verzióban belemennék.
Amúgy mi van, ha tényleg csak viccel? Ha elkezdesz erről komolyan beszélni akkor teljesen elriad. Na én ettől tartanék. Elveszíteném a barátságot, mert komolyan vettem a viccet.
Tehát két csalódott ember, aki lemond a szerelemről, és egy életen át fenntartanák a látszatot? Mintaszülők...
Vagy mellette a férjed azért járhatna "szaunába" hétvégenként? Az úgy még jobb...
Csak mert nem egyértelmű, hogy a srác is lemondott-e már a kapcsolatokról.
Ismerkedj meg velem, ha szimpik vagyunk majd én elveszlek és jöhet a gyerek, mert én is szeretnék, csak nem találok senkit.
32f
Férfiaknál gyerekcsinálás szempontjából nincs biológiai órája. :D
Akár 60-70 évesen is képes vagy egészséges utódot produkálni.
A nőknél nem ajánlott 40 után a várandósság.
Mi van, ha ő talál valakit és kipakol a lakásból új kedvese miatt, mert nincs szüksége 2 bébire meg mamszira???
Aztán meg a gyerkőcök is agyvérzésig vakarnák fejüket, hogy miféle család vagytok..., de mit kapnának osztálytársaiktól-joggal.
Hatalmas hül_e ötlet, bocsi.
Ha normális embert akarsz találni, akkor a trendtől függetlent az életben keress...
Bármit lehet, ettől klassz az élet. Kipróbálunk dolgokat aztán valami lesz. Annyi, hogy azt kell tudni hogy ott lehet a gondolat hogy mi van ha nem ezt csinálod, mi lett volna ha. csak itt meg azt kell tudni, hogy ha azt csinálod is ott lenne ez a gondolat, ha akarunk bármit meg lehet bánni.
Szerintem legyél bátor és csinálni azt ami épp jónak látsz, akár ezt akár azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!