Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Belemennétek a helyemben...

Belemennétek a helyemben barátházasságba? Úgy tűnik, nincs más megoldás.

Figyelt kérdés
Nemsokára 28 éves leszek. Úgy érzem, kezd kattogni a biológiai órám, nem tudom mi mást tehetnék. Van egy ismerősöm (fiú és meleg egyébként), aki 25 éves, 2 és fél évvel fiatalabb nálam. Már több, mint 13 éve beszélünk egymással, úgymond legjobb barátok vagyunk. Már régóta szoktunk viccelődni olyasmival, hogy ha nem találok magamnak senkit, akkor ő majd elvesz, stb. Igazából ez vicc volt, az oké, de mi lenne, ha tényleg megcsinálnánk? Én nagyon peches vagyok a férfiakkal, volt pár kapcsolatom, ismerkedtem, de kezdem elveszíteni a reményt. A legtöbben csak kihasználtak engem, közben röhögtek rajtam, ráadásul bántalmazó kapcsolatban is voltam már. Mostanában meg senkit nem érdeklek, sokat híztam, és eléggé el vagyok kenődve. Ez most tudom, hogy elég hülyén hangzik, de mi lenne, ha összeházasodnék a legjobb barátommal? Én nagyon szeretnék 2 gyereket, ahogy ő is. Engem már nem érdekel a szerelem meg ilyesmi, úgysincs olyan, hogy örökké tartó szerelem. Kb együtt élnénk, és nevelnénk a gyerekeket. Ha meg még is közben összejön valaki más, akkor lehetünk bárkivel. Lassan 30 vagyok, és félek, kifutok az időből. Nem pánikolok, csak na. Tényleg szeretnék családot. Ez most tudom, hogy nagyon hülyén hangzik, de szerintetek ez működhetne?

2023. febr. 18. 09:30
1 2 3
 21/23 Senior Séf ***** válasza:
Kizárt. Mit adhat egymásnak két koldus?
2023. febr. 22. 17:55
 22/23 anonim ***** válasza:
Ne menj bele. Házasság, gyerek sok gond is. Ne add fel a keresést. Én is kaptam hasonló ajánlatot a meleg barátomtól. Nem mentem bele és találtam egy jó férjet. A meleg barátom már külföldön él a férfi párjával. Többször megerősítette, hogy mindketten csak elkeseredésünkben gondolkodtunk ezen.
2023. febr. 25. 13:42
 23/23 Johnny8211 válasza:
Szerintem ne menj bele ilyen dologba! A gyerekvállalás sok felelőssèggel ès gonddal is jár, ami nem lenne szerintem ebben az esetben stabil alapokon!
2023. szept. 16. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!