Belemennétek a helyemben barátházasságba? Úgy tűnik, nincs más megoldás.
Megállapodás kérdése az egész.
Azért halkan kérdezem meg:
- mitől jobbak azok a házasságok ahol nyitott kapcsolatban élnek a felek?
- Vagy mitől jobbak azok a házasságok ahol az egyik (vagy mindkét) fél szeretőt tart és összevissza hazudozik?
- Vagy mitől jobbak azok a házasságok amik csak azért vannak évek vagy évtizedek óta fenntartva mert anyagilag nem tudnak a felek egymástól megszabadulni (vagyonmegosztásban nem értenek egyet, hiteleik vannak, egyik fél tartja el a másikat stb)?
- Vagy mitől jobban azok a házasságok amik csak a gyerekekre való hivatkozás miatt vannak fenntartva (sérül a gyerek pszichésen, ne kelljen gyerektartást fizetni, ne kelljen elköltözni onnan ahol a gyerekek megszokták stb)?
Kérdezem én, mitől jobbak azok a házasságok amik MÉG nem végződtek válással, de a fentebb leírtak szerint még működtetik a felek????
Kérdező!
Az ötleted nem hétköznapi, de kivitelezhető, attól függően hogy hogyan vannak lefektetve a "játékszabályok". És ha ez mindkét félnek megfelelő akkor megoldható (mondjuk azt én sem értem hogy egy homoszexuális férfi hogy csinál gyereket természetes úton egy nőnek, mesterséges úton persze lehet).
#12:
Nem arról van szó hogy valaki konkrétan azt mondta hogy jobbak, hanem hogy sokan elítélik a kérdezőt a nem mindennapi ötlete miatt.
Csak próbáltam felvázolni, hogy azok a házasságok amik nem végződtek válással azok közül is igen nagy százalék közel sem szép és jó. Akinek nem inge, ne vegye magára....
Tehát akkor egy ilyen ötlet mennyivel lehet rosszabb mint a kényszerből fenntartott házasságok? Semmivel sem rosszabb vagy jobb, csak más.
Valószínűleg házasodni nem házasodnék így össze, de gyereket bevállalnék vele (külön lakva). Utána még találhatsz bárkit - vagy nem, viszont akkor már megvan a gyereked legalább.
Mondjuk ha tényleg meleg, nem csak bi, akkor nehéz kivitelezni, bár mesterségesen gondolom, meg lehet oldani, ha képtelen az aktusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!