Gondoltatok már öngyilkosságra, mint lehetséges megoldás?
Gondolom sokat küzdöttél érte 1-es. Örülök, hogy már jobb.
Apám tönkretett.
Egyes vagyok. Az első lépés az volt h elfogadtam azt ami van, és h ez is ajándék, hisz a halál az nulla, nekem meg egy életem van.
Mit csinált az apád veled? Biztos teljesen tönkre tett? 5-10 év múlva se lehet más?
Igen, biztos. Mindegy is. Nem erőszakolt meg, csak egészgyerekkoromban vert és képzavarai voltak, amiket rám vetített ki és ezek most kezdenek előjönni.
Gondolom örököltem a dolgait, az ilyen betegségek meg 20-on éves korban tűnnek elő jobban.
Ott hagytam a munkát, az egyetemet, 1 hónapja nem találkoztam emberekkel. Szerintem nincs már sok nekem hátra.
Nehéz elfeledni a múltat, de muszáj vagy, akár tetszik akár nem és csak magadra koncentrálj. A jövődre az életedre és senkinek nincs joga irányitani a jövődet, csak te magad!
"Szerintem nincs már sok nekem hátra."
Ha leestél a földre akkor tessék felállni, ha megint leesel vagy ledobnak, akkor megint felállsz!
Küzdj, légy kemény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!