Lehet,hogy beszélgetni kéne,ismerkedni kéne egyszerű férfiakkal is?Lehet ez a megoldás Apró Annának hogy boldog legyen?
Figyelt kérdés
Olvasni lehetett hogy a város királynői című műsorban Apró Anna elsírta magát hogy egyetlen férfi sem hordozta még a tenyerén,senki nem vitte nyaralni,minden luxus cikkét saját pénzből vette,senki nem kérte még meg a kezét.Na de milyen férfiakkal ismerkedett eddig?Csak üzletemberekkel?Vállalkozókkal?Milliomosokkal?Lehet hogy az lenne a megoldás ha regisztrálna egy társkereső oldalra és egyszerű hétköznapi férfiakkal is ismerkedne?Pékekkel, asztalosokkal, buszsofőrökkel,vagyonőrökkel,sok rendes ember van közöttük is.2023. dec. 17. 09:45
A kérdező szavazást indított:
Egy gazdag szép nő is összejöhet egyszerű hétköznapi férfiakkal
Egy gazdag szép nő nem fog összejönni átlag férfival inkább egyedül marad
25 szavazat
1/51 anonim válasza:
Az egyszerű emberek javaresze is sóher. Inkabb a mamahotel mint a nővrl egyutt albrrletezni ds bàrmit is bele kéne adni anyagilag.
Meg inkabb az ingyenszexet is keresik társkeresőn azok akik csak szexet keresnek. Még azoknak is derogál bármit is beleadni.
2/51 anonim válasza:
3/51 anonim válasza:
1. Ezzel el is intézted az egyszerű emberek sorsát, amit persze nem lehet.
4/51 A kérdező kommentje:
Azt mondta az Anna hogy ő csak annyit vár el egy férfitól hogy dolgozzon,legyen kedves és ne verje meg.Ezt meg tudja adni neki egy biztonsági őr vagy villanyszerelő is.De van egy sejtésem hogy focisták,üzletemberek,politikusok,vállalkozók,ilyenek jöhetnek nála csak szóba.
2023. dec. 17. 09:59
5/51 anonim válasza:
"Pékekkel, asztalosokkal, buszsofőrökkel,vagyonőrökkel,sok rendes ember van közöttük is."
Hagyjuk már, pont ugyanannyi "rendes" van közöttük mint az általad gonosz végletként aposztrofált vállalkozók és üzletemberek között.
6/51 anonim válasza:
Nekem van vagyonőri végzettségem, nagyon kedves vagyok, nem bántom a nőket.
Lehet hogy bepróbálkozok nála! Megadod a számát?
7/51 A kérdező kommentje:
2-es hát ez a baj hogy mindig csak a rapperek,focisták,színészek, élsportolók,üzletemberek,mindig csak ilyenek jöhetnek szóba átlagember sosem.
2023. dec. 17. 10:03
8/51 A kérdező kommentje:
6 én is átlagember vagyok gondolod találkozni fogok vele valaha?Gondolod majd összefutok vele a Pennybe vagy a Lehel piacon?
2023. dec. 17. 10:06
10/51 anonim válasza:
De ezeket miért nekünk írod, miért nem neki küldöd el e-mailben? Ha már ennyire sajnálod szegény kis aranyásót. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!