Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Bunkó kolléganőre mi lehet a...

Bunkó kolléganőre mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Próbálok vele mindig jó fej lenni és néha ő is az velem, de azt vettem észre, hogy ha kérdezek valamit akkor ideges/bunkó/flegma lesz. Volt már olyan, hogy társaságban rám szólt, hogy "mi vagy te, navos másodállásban?" csak mert az esküvőjük anyagi részéről kérdeztem, mivel mi is házasodni készülünk és infókat gyűjtök. Múltkor olyan felső volt rajta, hogy úgy tűnt nincs melltartó alatta és tök normálisan megkérdeztem, hogy milyen, mert neki nagy melle van és nem értettem hogyan tartja meg egy pánt nélküli melltartó és irtó flegmán visszaszólt, hogy mint látom megtartja, mert nem nagy hanem k*rva jó cicije van és a sajátommal foglalkozzak. Volt már olyan is, hogy konkrétán leribizett "viccből" vagy ha odamentem és kérdeztem valamit szószerint elküldött, hogy hagyjam már békén, mert nincs hozzám energiája. Oké, hogy tényleg sokat beszélek meg fárasztóbb vagyok az átlagnál, de rajta kívül mindenki kedvel és én még vele is próbálok jó fej lenni miközben néha úgy érzem megaláz. Akartam már szólni a vezetőnknek pl.a ribizős esetnél, de jobb lenne valahogy nyugodtan vele tisztázni, hogy mi baja van velem, illetve munkaügyekben mindig normális és szerintem a felettesemet csak ez érdekelné, az emberi része nem. Az a baj, hogy odamegyek és már ideges lesz tőlem, így hogyan kommunikáljak vele? Valamilyen szinten a felettese vagyok mégis ő néz engem kutyába. Ti hogyan szoktatok az ilyesmire reagálni?
2023. jún. 26. 13:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

Ez a 2 kérdés amit leírtál,hogy feltettél neki, ha nem vagytok évek óta nagyon jó barátnők , szerintem abszolút pofátlanság megkérdezni. Totál személyes téma mindegyik.

Szerintem te nem vagy tisztában azzal mit és hogyan illik kérdezni.

Lehet neked kellene vissza fognod magad és nem kérdezősködni annyit. Vagy csak őt ne zaklasd ilyenekel mert valószínűleg őt zavarják az állandó kérdéseid.

2023. jún. 26. 13:10
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

A kérdésed alapján te vagy folyamatosan tapintatlan, mindenféle privát témákra kérdezel, amihet senni közöd.

A kolleganöd igen türelmes ember, én már régen nem állnék szóba veled.

3/17 anonim ***** válasza:
92%
Mellőzném vele a szükségesnél több kommunikációt. Ezt javaslom neked is.
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szorítkozz munkakapcsolatra vele és hagyd békén, nyilvánvalóan nem akar veled ezenfelül érintkezni. A megjegyzéseid pedig tapintatlanok, még egy baráttal szemben is.
2023. jún. 26. 13:12
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

"Valamilyen szinten a felettese vagyok"

Sajnos minden munkahelyen vannak ilyen hólyagok akik a munkatársuk felettesének képzelik magukat valamiért.

De akkor sem lenne jogod arra, hogy a kollégád magánéleti dolgaiba belepofátlankodjál!

2023. jún. 26. 13:18
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Ezt a kérdést a kolléganőd is kiírhatta volna. Egyedül a ribizés nem volt szép tőle, más problémát nem látok abban, amit leírtál. Az esküvője anyagi részleteiről és a melltartójáról is nettó tapintatlanság kérdezni. Teljesen jogosan szólt vissza mindkét alkalommal. Na meg engem is fárasztanak az olyan emberek, akik folyamatosan járatják a szájukat. Szorítkozz a munkakapcsolatra és akkor nem lesznek ilyen problémák.
2023. jún. 26. 13:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"Bunkó kolléganőre mi lehet a megoldás?"

Kb. az, ahogyan viselkedik veled a munkatársnőd, hogy próbál elhajtani!

Sajnos te olyan vagy mint a piaci légy.

Itt nem vele van a baj, hanem veled!

2023. jún. 26. 13:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a többiek leírták...

Meg ez munkahely, könyörgöm. Nem kell mindenkinek szeretnie, vagy akár csak kedvelnie sem.

Jobban teszed, ha magaddal törődsz, ahogy kérte.

2023. jún. 26. 13:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Oké, de csak velem ilyen másokkal nem beszél így, pedig csak szokott más is kérdezni tőle ezt-azt. A melltartós dolgot én dicséretnek szántam, hogy hol vett ilyen jó melltartót, de egyből támadt, mintha megsértettem volna azzal, hogy kérdezni mertem. És hát, igen a ribizős eset is teljesen indokolatlan volt részéről és szerintem ez sokkal nagyobb baj egy munkahelyen, mint megkérdezni, hogy mennyibe került az esküvője.
2023. jún. 26. 13:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, hogy csak hajtogatod a magadét, de továbbra sem érted, hogy mi az, hogy magánügy!

Vagyis ha jót akarsz, akkor nem kutakodsz ezentúl a kolléganődnek sem a zsebében, sem a blúzában.

2023. jún. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!