Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Bunkó kolléganőre mi lehet a...

Bunkó kolléganőre mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Próbálok vele mindig jó fej lenni és néha ő is az velem, de azt vettem észre, hogy ha kérdezek valamit akkor ideges/bunkó/flegma lesz. Volt már olyan, hogy társaságban rám szólt, hogy "mi vagy te, navos másodállásban?" csak mert az esküvőjük anyagi részéről kérdeztem, mivel mi is házasodni készülünk és infókat gyűjtök. Múltkor olyan felső volt rajta, hogy úgy tűnt nincs melltartó alatta és tök normálisan megkérdeztem, hogy milyen, mert neki nagy melle van és nem értettem hogyan tartja meg egy pánt nélküli melltartó és irtó flegmán visszaszólt, hogy mint látom megtartja, mert nem nagy hanem k*rva jó cicije van és a sajátommal foglalkozzak. Volt már olyan is, hogy konkrétán leribizett "viccből" vagy ha odamentem és kérdeztem valamit szószerint elküldött, hogy hagyjam már békén, mert nincs hozzám energiája. Oké, hogy tényleg sokat beszélek meg fárasztóbb vagyok az átlagnál, de rajta kívül mindenki kedvel és én még vele is próbálok jó fej lenni miközben néha úgy érzem megaláz. Akartam már szólni a vezetőnknek pl.a ribizős esetnél, de jobb lenne valahogy nyugodtan vele tisztázni, hogy mi baja van velem, illetve munkaügyekben mindig normális és szerintem a felettesemet csak ez érdekelné, az emberi része nem. Az a baj, hogy odamegyek és már ideges lesz tőlem, így hogyan kommunikáljak vele? Valamilyen szinten a felettese vagyok mégis ő néz engem kutyába. Ti hogyan szoktatok az ilyesmire reagálni?
2023. jún. 26. 13:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva ülsz a lovon, kérdező! -Valójában te vagy a husáng!
2023. jún. 26. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

Szimplán csak nem kedvel téged, ennyi. Minden joga megvan ehhez.

Szorítkozzál munkahelyi, munkával kapcsolatos témákra nem kell odamenni smúzolni.

Legyél már professzionális...

2023. jún. 26. 14:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező -sajnos- egy levakarhatatlan pióca!
2023. jún. 26. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"bámulod a mellét?"

Ha ugyanezt egy férfi kolléga tenné, már szatírnak lenne megbélyegezve és elvinné a rendőrség munkahelyi szexuális zaklatásért.

2023. jún. 26. 14:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kihívnám egy kick-box-meccsre.
2023. jún. 26. 18:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Oké, hogy tényleg sokat beszélek meg fárasztóbb vagyok az átlagnál, de rajta kívül mindenki kedvel" - azért erre ne vegyél mérget. Lehet hogy a többiek nem olyan karakánok, hogy megmondják: fárasztó vagy és olyan dolgokról kérdezgetsz, amihez semmi közöd és még akkor sem veszed észre magadat, ha rád szólnak.

Ez a kolléganő legalább megtette. A helyedben én elgondolkodnék és visszavennék a lendületből. Ez egy munkahely, nem baráti társaság, nem kell mindenkivel jóban lenni.

2023. jún. 26. 19:00
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Munkaügyekben azért normális mert felettese vagy és félti a melóját. Emberileg nem kedvel. Munkakapcsolaton kívül ignoráld.

Nem is értem hogy van gusztusod hozzászólni egy ilyen suttyóhoz.

2023. júl. 4. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!