Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szoktatok nosztalgiázni?

Szoktatok nosztalgiázni?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen gyakran teszitek ezt, mert például én szinte állandóan. Mi az amire szívesen gondoltok vissza? Csak bizonyos események, emlékek vagy egy adott életszakasz? Mik azok amit szívesen újraélnétek? Melyik pillanat volt a legboldogabb számodra?

2023. nov. 15. 20:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a létemnek jelentős és fontos eleme a nosztalgia.

Amik iránt érzek nosztalgiát azok mindig azok az életszakaszok, amikor valami miatt nagyon bizakodó és optimista voltam úgy alapból az élet minden területén.

2023. nov. 15. 22:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A nagy bulik, táborok, kirándulások, beszélgetések.

Talán még a suli is. :)

2023. nov. 16. 00:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen.

Velem is megesik, hogy régi képeket nézek a telefonomból, vagy visszaolvasom a beszélgetéseket, vagy épp előkapom az egyik fotóalbumot és azt lapozgatom. Bizonyos zenéket hallgatok, ha több időm van, akkor akár régebbi sorozatokba is kicsit belenézek.

Ha pedig egy helyhez köthető emléket szeretnék felidézni, akkor még arra is akadt példa, hogy felkerestem azt a helyszínt a Google Maps segítségével.

Szokásnak azért annyira még nem mondanám, bár az tény, hogy mostanában több időt töltök nosztalgiázással, mint valaha/előtte.

Legboldogabb pillanatot nem tudnék most mondani, pedig volt ilyen pár, konkrét emlékeket, azonban tudnék sorolni, azokat szívesen újra is élném.

Felnőtt fejjel jöttem rá, hogy sokkal jobban kellett volna gyerekként értékelnem dolgokat, pedig sosem voltam hálátlan, vagy hasonló. Szerettem suliba járni, mégis akadt rá példa, hogy siettettem az időt, mondván legyen már szünet. Ezt most már azért bánom :(

2023. nov. 17. 12:42
 14/14 anonim ***** válasza:

A zenék és a filmek engem képesek teljesen visszavinni, tiszta "flash"!

Ha este nyomom, jó ezekkel az emlékekkel elaludni! 😊

2023. nov. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!