Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért kellett olyan gyorsan...

Miért kellett olyan gyorsan elszállnia az éveknek?

Figyelt kérdés
Jó lenne most is tetszeni a csajoknak,jó lenne most is beszélgetni velük mint a régi időkben amikor nem volt okostelefon és észrevették hogy nézik őket,tetszenek nekik.Ma már sok lány kizárja a külvilágot ha az utcán sétál vagy utazik a buszon.Jó lenne ha még mindig 20 éves lehetnék.40/F

2023. márc. 10. 22:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Régen bárhol lehetett ismerkedni,a legtöbb esetben nem lett több beszélgetésnél de most még beszélgetés sincs.Jobb volt amíg nem volt okostelefon higyjétek el nekem.
2023. márc. 10. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Azért gyakorizzál csak papi az okostelódon, miközben szidod az okostelókat
2023. márc. 10. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
De én most itthon vagyok nem a buszon nyomkodom a telót:D
2023. márc. 10. 22:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen,40 évesen már nagypapa lehetnék.
2023. márc. 10. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

honnan tudod hogy telefonról ír? megsúgom, pc-n vagy laptopon is lehet gyakorizni

2023. márc. 10. 22:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Vagy írhatnék egy internet kávézóból is.Ha van még egyáltalán
2023. márc. 10. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
38%

Majd elgondolkozok azon, hogy honnét írta, ha kitalálja, hogy mi a kérdés...

#5 na ne mond

Nagyon okos kedvedbe vagy ma:)

(2.vagyok)

2023. márc. 10. 23:09
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Kb.egykorúak vagyunk. Én 20 éve a villamoson olvastam vagy zenét hallgattam, ée baromira nem azt lestem, hogy kinek tetszem. Ha valaki ennek ellenére leszólított, azt nagyon hamar elküldtem melegebb éghajlatra, mert normális ember már akkor sem így ismerkedett.
2023. márc. 10. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
36%

8-as, jó, gyíkarcok mindig is voltak, de a kérdésben nem rólad van szó😃.

Amúgy a kérdezőnek kb igaza van. Az okostelók, social media előtt sokkal jobban lehetett ismerkedni. Járkáltunk vonattal balcsira, velencére, stb, már sokszor a vonaton becsajoztunk, de a strandon tuti. Este már randi, szex. Egyszerűbb volt és jobb is.

2023. márc. 11. 06:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen az a sok okos telefon meg filter ami megszépíti a csúnya nőket nagyon megtévesztő. Reggel a buszon észreveszek pár jó nénit akik figyelnek de a sok szűrő miatt ez nem jut el hozzám. Mikor leszállok a buszról még utánuk dobok egy jó nagy kavicsot, hogy tényleg rám figyeljenek, de akkorra a busz már messze jár.
2023. márc. 16. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!