Más is jobban érzi magát,ha a régi időkre gondol vissza?A 90-es,2000-es évekre?
Figyelt kérdés
Én sokat gondolok vissza a múltra.A 90-es évekre azért szeretek visszagondolni,mert akkor voltam gyerek,a 2000-2010 közötti évekre meg azért,mert akkor még jól néztem ki,csajoztam,ismerkedtem,kaptam pozitív visszajelzéseket,jól éreztem magam.Már elmúltak ezek az idők,mostmár a mostani 20-30 éveseké a terep.Én már csak egy lejárt lemez vagyok,eljárt felettem az idő,a következő évek magányosan fognak telni☹2021. aug. 27. 21:08
A kérdező szavazást indított:
Régen minden jobb volt
Régen se volt jobb csak azért tűnik úgy mert fiatalok voltunk
Lennék újra fiatal
Nem lennék újra fiatal
45 szavazat
1/26 anonim válasza:
2000-es években voltam kisgyerek (2002-ben születtem), és végtelenül imádtam ovis korú lenni, legszívesebben visszaugranék abba a korszakba, és ott is maradnék örökre :D Vannak akkori kazettás felvételeink rólam meg tesómékról, néha vissza szoktuk azokat nézni, és olyan hiányérzet fog el tőlük.
2/26 A kérdező kommentje:
20 éve se éltem jobban mint most,viszont fiatalabb voltam,jól néztem ki,tele voltam energiával,élettel.
2021. aug. 27. 21:11
3/26 anonim válasza:
A 2000-es években közvetlenebbek voltak a nők, manapság egy nem olyan sikeres férfinek nagyon nehéz csajozni.
4/26 A kérdező kommentje:
Igen,látták rajtam a nők hogy szegény vagyok,de szerettek velem lenni mert fiatal voltam,tudtam velük beszélgetni,szórakoztattam őket.Kár,hogy elmúlik a fiatalság☹
2021. aug. 27. 21:15
5/26 anonim válasza:
Én még nem éltem ezekben az időkben, de valahogy sokkal jobban tetszik minden. Zenék, filmek, ekkor játszódó történetek, 2000-es évek eleji divat stb. Meg minden olyan gondtalanabbnak tűnt, nincs hülye covid, az emberek felszabadultabbak, nincs hülye okostelefon, közösségi média... Manapság egy koncertet el sem lehet képzelni telefon nélkül, akkor meg mindenki élvezte élőben a zenét. Bár ekkor sem volt minden tökéletes, voltak háborúk vagy a 9/11. De szerintem összességében szívesen visszamennék, kéne egy időgép.
6/26 A kérdező kommentje:
Nem volt könnyű 20 évvel ezelőtt sem,hiszen akkor is alacsonyak voltak a bérek,munkahely se volt több mint most,megélni is nehéz volt már akkor is.Viszont élveztem hogy fiatal vagyok,tudtam hogy még előttem az élet,tetszett a lányoknak,nőknek is,hogy még friss hús vagyok.Mára viszont egy lejárt szavatosságú hús lettem.
2021. aug. 27. 21:22
7/26 anonim válasza:
Én is szívesen gondolok visszaa 90es évekre,tényleg úgy tűnik,hogy valahogy minden jobb volt...
Egyszerűbb -jó értelemben ...
De ettől függetlenül azért nem vagyunk "lejárt lemezek"... :)
Minden kornak meg van a szépsége...vagy legalábis meg kell(ene) találni...Néha nem egyszerű...főleg,ha az ember magányos... :(
8/26 A kérdező kommentje:
Régen nem volt internet,személyesen lehetett csak inkább kapcsolatokat teremteni és nem voltam magányos.Most itt az internet,és magányos vagyok.De nem azért vagyok magányos mert internet van,hanem mert eljárt felettem az idő,kevesebb a lehetőségem.
2021. aug. 27. 21:27
9/26 anonim válasza:
Én is a 90-es években voltam gyerek. Nagyon hiányzik minden. A mai korral össze se lehet hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!