Más is jobban érzi magát,ha a régi időkre gondol vissza?A 90-es,2000-es évekre?
Figyelt kérdés
Én sokat gondolok vissza a múltra.A 90-es évekre azért szeretek visszagondolni,mert akkor voltam gyerek,a 2000-2010 közötti évekre meg azért,mert akkor még jól néztem ki,csajoztam,ismerkedtem,kaptam pozitív visszajelzéseket,jól éreztem magam.Már elmúltak ezek az idők,mostmár a mostani 20-30 éveseké a terep.Én már csak egy lejárt lemez vagyok,eljárt felettem az idő,a következő évek magányosan fognak telni☹2021. aug. 27. 21:08
21/26 anonim válasza:
azért megkérdezhetnél néhány idősebb embert is, hogy látták a 90-es éveket, mert egyszerűen mindenki a gyerekkorát és fiatal felnőttkorát tartja számon mint "aranykor"
22/26 anonim válasza:
2000-ben születtem, nem hiányzik a gyerekkorom egy cseppet sem... örülök, hogy felnőttem, és nem vagyok már mindenféle idiótával évekig összezárva (osztálytársak).
Magányosnak magányos vagyok, de ez mindig is így volt, valószínűleg mindig is így lesz.
Viszont van munkám, kocsim, pénzem, független leszek nemsokára anyáméktól.
21D
24/26 anonim válasza:
94-ben születtem. Azt hiszem sosem leszek már annyira boldog, mint gyerekkoromban, legkésőbb 2015-ig. Nagyon hiányzik, szívesen visszamennék, sokszor gondolok erre.
25/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok, annyit még hozzátennék, hogy habár a 80-as években nem éltem, de az is nagyon szimpatikus és legszívesebben ott maradnék, szüleink fiatalkorában.
27L
26/26 anonim válasza:
Visszamennénk a 80-as 90-es évekbe, néhány nap alatt kikészülnétek a szélessávú internet hiánya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!