Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is jobban érzi magát,ha a...

Más is jobban érzi magát,ha a régi időkre gondol vissza?A 90-es,2000-es évekre?

Figyelt kérdés
Én sokat gondolok vissza a múltra.A 90-es évekre azért szeretek visszagondolni,mert akkor voltam gyerek,a 2000-2010 közötti évekre meg azért,mert akkor még jól néztem ki,csajoztam,ismerkedtem,kaptam pozitív visszajelzéseket,jól éreztem magam.Már elmúltak ezek az idők,mostmár a mostani 20-30 éveseké a terep.Én már csak egy lejárt lemez vagyok,eljárt felettem az idő,a következő évek magányosan fognak telni☹

2021. aug. 27. 21:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ha visszamehetnék az időben és újra fiatal lehetnék,gyereket csinálnék.Mostmár nem biztos hogy összejönne egy gyerek.
2021. aug. 27. 22:05
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
Csakhogy nem tudunk visszamenni. Éppen ezért felesleges állandóan ábrándozni a múltról, mert az csak mégjobban leránt a mélybe. Egy idő után abba kell hagyni és előre nézni. Ha állandóan csak hátra nézel, semmi sem fog változni, semmi sem fog jobb lenni.
2021. aug. 27. 22:08
 13/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2021. aug. 27. 22:10
 14/26 A kérdező kommentje:
12 szeretek hátranézni.Ilyenkor jobban érzem magam.A jelent nem szeretem,nem tetszik.A jövőtől meg félek.Azok a jó dolgok,amik a múltban történtek velem,azokat már nem veheti el tőlem senki.
2021. aug. 27. 22:12
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne jönne össze a gyerek, kérdező? A férjem negyven évesen lett apa. (Én 33 évesen szültem). Soha ne mondd, hogy soha.
2021. aug. 27. 22:21
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom ismered-e Bernie Ecclestone-t, Forma 1-es üzletember-milliárdos, legutóbb gyereke 89 évesen lett, a nője meg 44 éves. Persze nem róla kell példát venni, csak mondom, hogy ilyen is van.
2021. aug. 27. 22:26
 17/26 anonim ***** válasza:

én is sok erőt merítek a 90-es évekből, mert akkor voltam gyerek, még tudtam felhőtlenül örülni, álmodozni

de biztos, hogy egy nagy szarnak találtam volna, ha akkor vagyok felnőtt. apám és egy csomó más ember elvesztette a munkáját, nyugatról pedig kultúra helyett leginkább a hulladék özönlött befelé

2021. aug. 27. 23:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Én 43 éves férfi vagyok, talán a 90 -es években voltam a legboldogabb. Úgy éreztem, minden előttem áll, a korombéli nők még nem azt nézték, mit ért el a férfi, hanem hogy vicces-e, kedves-e, jóképű-e (és ezek szerencsére megvoltak), és a karrier csak annyira érdekelte őket, hogy ha látták az ambíciót és a tehetséget valakiben, akkor megelőlegezték neki a bizalmat.

A munkahelyem olyan volt, mint egy jó osztályközösség, totál infantilis, vicces figurákkal, akikkel az egész napot átröhögtük, esténként mentek a céges Doom, később Quake partik, eljártunk együtt sörözni, beszélgetni.

A nőkkel lehetett ismerkedni teljesen természetesen, csak úgy az utcán, parkban, buszmegállóban, nem mindegyik a telefonját bújta kényszeredetten, és nem hátráltak rettegve, azt gondolva, csak a perverzek vagy a tarhások szólítanak meg idegeneket.

Mivel nem volt internet, azaz nem ilyen szinten, mint ma, az ember nem látta, mennyien foglalkoznak azzal, amivel ő, ezért nem is ment el az önbizalma. Ma akármit elkezdek, YouTube -on kiderül, hogy valaki már 10 évesen 100x profibb benne, mint én valaha leszek, emiatt elmegy a kedvem mindentől. A mai világban mindenki egy szarnak éri magát, csak az nem, akit megvéd a totális nárcizmusa.

Szóval oké, hogy előre kell nézni, nem a múlton keseregni, de nehéz elfelejteni mögöttünk ragyogó napfényt, amikor előre tekintve már csak zord, sötéten kavargó viharfelhőket látni.

2021. aug. 28. 10:39
 19/26 kizcar ***** válasza:
100%

A 80-asok vége felé születtem. Arra már nem is emlékszem, de szívesen kipróbálnám.

A 90-esek nagyon jók voltak, még a 2000-es évek is.

A 10-esek már a munkáról szóltak, de még volt szórakozás.

Most a 20-asokban valahogy tényleg unalmassabb az élet. De ezek az évek még nem pörögtek le. Most kezdtem el zongorázni. Lehet a 20-as évek végére egész jó zongorista válik belőlem.

Szeretek visszagondolni nagyon a régi szép időkre, de szemünk előtt kell tartani a boldogság megtalálását jelenben is. Még akkor is ha nehezebbnek tűnik.

Hátrafelé futni csak annyira tudsz haladni, mint előre nézve gyalogolni.

De ha szerzel erőt, akaratot, előre nézve előbb utóbb nagyon gyorsan tudsz majd rohanni.

Tuti, hogy tudsz találni valamit amiben megtalálod a boldogságod. Erre időt és energiát kell szentelni.

Mondom én most kezdtem el zongorázni, és szerintem jó fog kisülni ebből.

Szerintem még párt is fogok találni.

Sok erőt kívánok.

2021. aug. 29. 00:36
 20/26 anonim ***** válasza:
Én 98-ban születtem, és imádtam a 2000-es években gyereknek lenni, bármikor visszamennék akkoriba, ha tehetném.
2021. aug. 29. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!