Ki menne vissza a 90-es évekbe?Ki szerint volt az jobb mint a mostani idők?
Figyelt kérdés
Én is a kilencvenes években voltam gyerek,de úgy emlékszem már akkor is nagy volt a szegénység,a munkanélküliség.De akkor mégis mi volt a jó a kilencvenes években azon kívül,hogy fiatalok voltunk?Én is lennék újra 20 éves mert jobban bírnám a strapát és a hölgyeknek is jobban tetszenék mint most.2022. aug. 24. 02:45
A kérdező szavazást indított:
Jó volt a 90-es években fiatalnak lenni
Nem volt jobb a 90-es években sem fiatalnak lenni mint most
Jobb volt a 90-es évek mint a mostani időszak
Most jobb fiatalnak lenni mint a 90-es években
48 szavazat
1/25 A kérdező kommentje:
Most csak a fiatalságunk hiányzik vagy a 90-es évek hangulata?Vagy mindkettő?
2022. aug. 24. 02:47
2/25 anonim válasza:
Én szerintem ez a mostani időszak unalmasabb,laposabb mint a 90-es évek.A mostani időszaknak nincs meg a varázsa,szürke,sivár,egyhangú most minden.A 90-es évek mozgalmasabb volt szerintem.
3/25 anonim válasza:
Szerintem azért volt jobb a 90-es évek,mert tartalmasabb volt,sok újdonság volt filmben,zenében,fejlődött a technika.Most mintha megállt volna minden,nem haladunk,nem fejlődünk sehová.A mostani zenék is sokkal rosszabbak mint amik a 90-es években készültek,a mostani zenéknek se mondanivalója,se füle,se farka.
4/25 A kérdező kommentje:
2-3 talán igazatok van mintha most szórakozóhely se lenne annyi mint a 90-es években.Nincs változatosság,egyhangú,egyforma minden.
2022. aug. 24. 03:06
5/25 anonim válasza:
Én szívesen visszamennék az időben, ha nem is örökre, legalább egy pár évet eltölteni a 90-es, sőt még a 80-as években is. Én magam nem élhettem meg sajnos, jelenleg 16 éves vagyok, viszont azok alapján amit tudok róla, amit meséltek, olvastam, és amit videókból láttam, számomra csábító, volt annak az időszaknak egy hangulata, aminek a fiatal generáció, azaz mi, csak egy töredékét érezhetjük a történetekből az idősebbektől, zenékből, filmekből, de biztos teljesen más élmény volt megélni! Igaz, a mai időszaknak is megvan a maga szépsége, előnyei, de ezzel sok érték is odaveszett.
6/25 anonim válasza:
Inkább a 80-as évekbe mennék vissza. Igaz, a 90-es években születtem, de akkor már nem volt Queen haha, szóval ja, 80-as évekbe vissza utaznék :P
7/25 anonim válasza:
Karakteres időszak volt, azt biztos. Akkor a szüleim gondja volt minden, gyerek voltam. Hát én örülök a mostani technikai újdonságoknak, nem mennék vissza.
8/25 anonim válasza:
1990-es évek mellet, 2000-es évet is jobb volt a világ. Mert 1990-es évekhez hasonlóan, a 2000-es évek is sok újdonság, nagyon jó társaság, jó hangulat, volt élni akarás az emberekben. 2010 után kezdet megváltozni a világ.
9/25 anonim válasza:
Én azért mennék vissza a 90-es évekbe, mert akkor még nem voltak leosztva a lapok, rengeteg lehwtőség volt céget csinálni stb.
10/25 anonim válasza:
Fúj, nem!!
Már gyerekként is fura szemmel néztem az akkori dolgokat, ahogyan a nyolcvanas éveket is zsigerből utálom, undorom az akkori dolgoktól (főleg a divat és frizura).
Pedig 1995 után születtem.
De akkor is szánalmasnak éreztem, mikor gyerek voltam a "régi" időket.
Szóval nem mennék vissza, sőt inkább most lennék gyerek, mikor már tök fejlett jó pár dolog és kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!