Ki menne vissza a 90-es évekbe?Ki szerint volt az jobb mint a mostani idők?
Figyelt kérdés
Én is a kilencvenes években voltam gyerek,de úgy emlékszem már akkor is nagy volt a szegénység,a munkanélküliség.De akkor mégis mi volt a jó a kilencvenes években azon kívül,hogy fiatalok voltunk?Én is lennék újra 20 éves mert jobban bírnám a strapát és a hölgyeknek is jobban tetszenék mint most.2022. aug. 24. 02:45
21/25 anonim válasza:
A márol mit lehetne elmeselni. Covid inetrnet online tarskereses?
22/25 anonim válasza:
Én a 2000-es években voltam kis általános iskolás, tetszett, szívesen visszamennék ebbe az időbe, akkor jött be, hogy lassan otthon is volt mindenkinél számítógép, szerettem a régi magyar közösségi oldalakat (myvip, iwiw), MSN-t, teveclubot, nagyon jó volt az az idő. :) 2000-es évek végén jöttek be az érintőképernyős telefonok. (a 90-es évekről sajnos nem tudok nyilatkozni mert 94-ben születtem.) De azt tudom, hogy nem szeretnék most kis tini lenni.
23/25 anonim válasza:
22-es vagyok. Bocsi még ez lemaradt, tetszett az, hogy akkoriban suli után is mentünk ki a szabadba, hiába volt számítógép, de nem ültem ott órákat, hanem a kertben is játszottam meg sokat voltam a barátnőmmel biciklizni. :) Nyáron is sokat voltunk kint már egészen reggeltől egész nap, bicikli, strand stb. (Mondjuk én kiskoromban falun éltem.)
24/25 anonim válasza:
Én a 90es években voltam gyerek - voltak dolgok, amik kicsit hiányoznak (pl. hogy esett rendesen hó és tényleg lehetett szánkózni menni a közeli dombra, hogy nem volt ilyen közösségimédiás lájkvadászat meg filteres-kamus influenszerek, akik miatt sok teljesen jól kinéző ember megy botoxoltatni meg plasztikai sebészhez), de nem mennék vissza az időben. Én szeretem azokat a technikai vívmányokat, amik megkönnyítik az életünket (fejlett Internet, okostelefon, GPS, Google Maps most már kis mozgó ponttal - nekem pl. ez hatalmas segítség, mert nem jó a tájékozódókészségem -, előre programozható mosógép stb.), szeretem azt, hogy nagyobb az elfogadás, azt is, hogy főleg az Internet elterjedésének köszönhetően sokkal nagyobb az esélye egy nehezebb körülmények közü származó nem városi gyereknek is arra, hogy egyetemre mehessen és jobban kereshessen (hogyha egy szar suliba is jár, azért egy csomó tudásanyag elérhető ingyen a neten), hogy komolyabban veszik a mentális betegségeket és az ételérzékenységeket.
25/25 anonim válasza:
Emlékszem ,a tamagochira,a walkmanre, a floppy lemezre...takonylabrádra,tetrisre
Én 87 ben születtem
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!