Mi van, ha örökre magányos maradok?
37 éves (férfi) vagyok és majd egész életemben magányos voltam.
Lassan két éve élek Budapesten. Amikor ide jöttem, azt hittem könnyebb lesz kapcsolódási pontokat találni. Viszont ugyanúgy magányos vagyok, mint mielőtt ide költöztem.
Megpróbáltam érdeklődési kör mentén ismerkedni, próbáltam önkénteskedni, eljártam időnként könyvtárba, voltam pár koncerten. És persze rengeteget próbálkoztam online ismerkedni például fórumokon, társkeresőkön.
Voltam pszichológusnál, de semmi olyat nem mondott, ami segített volna. Egyszerűen más az értékrendem, mint azoké, akikkel találkozhatnék csoportos aktivitásokon.
Barátságra is nyitott voltam mindvégig, de a legfájóbb, hogy nincsen társam, és hiányzik az intimitás.
Szóval nem tudom, mi van akkor, ha örökre magányos maradok.
Elvégre megtörténhet, és elég valószínű is.
Nem hiszem, hogy valaha boldog lehetek magányosan, és nem is akarom a gondolkodásomat átalakítani, hogy kényelmesebb legyen így élni. Amit most érzek, az a természetes, társas lény vagyok, nem tudok mit tenni.
Viszont szenvedésben és remény nélkül sem élhetek.

Áááá,
segíteni nem tudok, tanáccsal pedig pláne nem szolgálhatok.
De Kedves Kérdező, Te magad fogalmaztad meg:
"Viszont szenvedésben és remény nélkül sem élhetek "
De hát élsz, nem feladod csak elfogadod a jelenlegi helyzetet, ami nem tarhat örökké. Mi tart örökké?
Semmi, minden változik vagy legalábbis körforgásban van. :)
"Egyedül mégis mit csináljak.....verjem ki magamnak?"
Háát, igen! :)
Ez is egy megoldás ideiglenesen.
Értem, nagyon is értem hogy hiányzik egy társ és az intimitás, mint írtad ez természetes.
De addig is Te lehetsz saját magad menedzsere, nálad jobban senki nem tudja hogyan orvosolható a problémád.

Párom hat éve nincs, barátom sem,mert eltűntek évek alatt.Tényleg rossz,hogy nem lehet szólni senkihez, de úgy vagyok vele,ez van.Nem erőltetem, pedig azért jó lenne, ha nem mindig magamban kéne kirándulni, vagy jönni- menni.
De ez van, rengetegen vannak ezzel így még itt Bpesten is :/
54 F

Áááá,
itt a hiba!
Miért kellene beletörődni?
Rengeteg járható út van. De lehet, kicsit eltévedtetek és nincs merszetek egy újra lépni.

10. akinek nincs a másikhoz lelki kapcsolódása nincs igénye a másikhoz mélyen kapcsolódni mert távoltartja magát a másik lelkétől igy csak fizikailag "használja' a másik embert, nincs lelki kontakt ezért nem érdekel, ha elmegy..
ez nem testi-lelki kapcsolat, csak a másikat arra használod, hogy.........
de a lelki kapcsolódást szeretne, annak a magány fájdalmas,
N

17-es! (10 vagyok) értem és részben el is fogadom az érvelésedet.
De hol és hogyan, vagy ki és miként dönti el, hogy hol van a határa az egészséges érzelmi kötődésnek és az önveszélyes kodependens függőségnek?

19.Nagymama, mire figyeljek a szex-ben?
- Kislányom, az első, hogy ki ne maradj belőle.!
A második, hogy ha csak a testedet adod bele, akkor az olyan lesz, mint a legfinomabb étel fűszerek nélkül. Ehető ugyan, de hogyha elegendő is lenne a benne levő kalória, az élvezeti értéke kicsiny maradna.
A harmadik pedig: ha az “agyadat” nem dugják meg Édesem, hamar megtapasztalod a “tele hassal, de mégis éhesen” érzést, űr marad a lelkedben, és bánni fogod, hogy nem elemet cseréltél inkább."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!