Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is szokta úgy érezni hogy...

Más is szokta úgy érezni hogy csak kölcsönbe kapta a fiatalságát,a jó külsejét?

Figyelt kérdés
Amikor 20 éves voltam tetszettem sok fiatal lánynak és idősebb,40 körüli nőknek is.Ez már elmúlt.Átadtam a helyem a mostani 20 éveseknek,most ők a menők,ők tetszenek a csajoknak,velük szemeznek,velük flörtölnek a csajok,én már háttérbe szorultam.De tulajdonképpen jól van ez így?Ez az élet rendje?40/F

2023. okt. 27. 13:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%

#7: úgy írsz, mintha egy generáció várt volna arra visszavonulj...

De minden metaforikus gondolkodást magamra erőltetve: miért gondolod, hogy Te nem bulizhatnál már, miközben a fiatalok is teszik? Itt van ebben az ellentmondás.

2023. okt. 27. 14:07
 12/21 anonim ***** válasza:
37%
Ez olyan,minthogy régen Szinetár Dórába vagy Eördögh Alexába volt sok fiú szerelmes még a 90-es években.Akkor ők voltak a menő csajok.Most Laskai Lilivel vagy Pap Dorcival feküdnének le sokan.Most ők az aktuális jó csajok többek között.
2023. okt. 27. 14:07
 13/21 A kérdező kommentje:
11 nekem már nem állna jól egy szórakozóhelyen táncolni a 20 évesek között.Nevetség tárgya lennék.
2023. okt. 27. 14:11
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Miért? Mi olyan nevetséges rajtad?

Elárulom, hogy semmi.

Csak a fejedben vannak ezek a dolgok a szorongástól. Valószínűleg eddig nem úgy éltél, ahogyan te valóban akartál. Te magad hiányoztál az életedből. Most pedig, hogy idősebb vagy, elkezdtél azon szorongani, hogy nem leszel fiatalabb.

Ezek kizárólag a fejedben vannak.

2023. okt. 27. 14:16
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Fura, nem tudtam, hogy a bulizás korhoz kötött. A mi bulihelyünkön rengeteg középkorú (30 fölöttiek, 40-esek)férfi és nő szokott bulizni.

2023. okt. 27. 14:17
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Te 40 evesen miert nem szexelsz? Mi ez a hulyeseg.. en 41 vagyok es rendszeresen szexelek. Ez nem a 20 evesek kivaltsaga.
2023. okt. 27. 14:22
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
#13: szóval csupán arról van szó, hogy mások mit gondolnak. Na, ez a baj,nem az, hogy megöregedtél.
2023. okt. 27. 14:22
 18/21 anonim ***** válasza:
89%

Én meg 40 vagyok, soha nem éreztem magam egy görög istennek, most ért véget egy komoly párkapcsolatom, de már egy egyetemista csaj bepróbálkozott nálam. Nem az életkoron, és nem is igazán a külsőn múlik. Bocs, de veled az a baj, hogy te már megkeseredtél. Úgy sírsz, mint aki minimum 90 éves, és már menni is alig bír. Ahelyett, hogy inkább élnél. Van egy csomó szép harmincas-negyvenes nő, de ahogy mondtam, sok fiatalabb is van, akiknek bejönnek az érettebb férfiak. Csak ne azt lássák, hogy egy roncs vagy, aki épp készül a saját kardjába dőlni, hanem azt, hogy van benned energia.

Egyébként sem vagyok híve a skatulyázásoknak, meg kategorizálásoknak. Az, hogy ki szép, és ki nem az, az nem korfüggő. Az, hogy ki mennyire energikus, szintén nem kötelezően az. Sem a szórakozás, sem a párkapcsolat, sem a szex, sem a pénzkeresés nincs korhoz kötve.

2023. okt. 27. 14:28
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha csak kölcsönbe kaptam, akkor mégis kitől, és hogyan?
2023. okt. 27. 14:51
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
66%
Nem. Ha kölcsönbe kaptam volna, akkor vigyáznom kellett volna rá. Ehelyett egy vagyont költöttem arra, hogy elbasszam az egészségemet. Ittam, cigiztem, és ha lett volna drog az én koromban, tuti, hogy az se lett volna tőlem biztonságban.
2023. okt. 27. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!