Más is szokta úgy érezni hogy csak kölcsönbe kapta a fiatalságát,a jó külsejét?
#7: úgy írsz, mintha egy generáció várt volna arra visszavonulj...
De minden metaforikus gondolkodást magamra erőltetve: miért gondolod, hogy Te nem bulizhatnál már, miközben a fiatalok is teszik? Itt van ebben az ellentmondás.
Miért? Mi olyan nevetséges rajtad?
Elárulom, hogy semmi.
Csak a fejedben vannak ezek a dolgok a szorongástól. Valószínűleg eddig nem úgy éltél, ahogyan te valóban akartál. Te magad hiányoztál az életedből. Most pedig, hogy idősebb vagy, elkezdtél azon szorongani, hogy nem leszel fiatalabb.
Ezek kizárólag a fejedben vannak.
Fura, nem tudtam, hogy a bulizás korhoz kötött. A mi bulihelyünkön rengeteg középkorú (30 fölöttiek, 40-esek)férfi és nő szokott bulizni.
Én meg 40 vagyok, soha nem éreztem magam egy görög istennek, most ért véget egy komoly párkapcsolatom, de már egy egyetemista csaj bepróbálkozott nálam. Nem az életkoron, és nem is igazán a külsőn múlik. Bocs, de veled az a baj, hogy te már megkeseredtél. Úgy sírsz, mint aki minimum 90 éves, és már menni is alig bír. Ahelyett, hogy inkább élnél. Van egy csomó szép harmincas-negyvenes nő, de ahogy mondtam, sok fiatalabb is van, akiknek bejönnek az érettebb férfiak. Csak ne azt lássák, hogy egy roncs vagy, aki épp készül a saját kardjába dőlni, hanem azt, hogy van benned energia.
Egyébként sem vagyok híve a skatulyázásoknak, meg kategorizálásoknak. Az, hogy ki szép, és ki nem az, az nem korfüggő. Az, hogy ki mennyire energikus, szintén nem kötelezően az. Sem a szórakozás, sem a párkapcsolat, sem a szex, sem a pénzkeresés nincs korhoz kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!