Ha egy ember feladta az életben a fejlődést, az álmait, mivel töltse el a fiatalsága utolsó eveit?
33 éves vagyok, 40 éves koromig van még 7 évem.
Már feladtam, hogy kitörhetek onnan, ahol vagyok. Nem tanulok, nem dolgozom, semmit nem csinálok.
Anyámék külföldön élnek, és megengedték, hogy a magyarszági lakásban éljek. Minden fizetve van, szóval tök egyedül élek ingyen.
Esetleg nézzek meg egy rakás filmet?
Hozzak fel nőket?
Tippeket várok.
Ha tudsz csajozni, akkor használd ki! Ha nem, akkor haverokkal csinálj programokat! Ha nincsenek, akkor egyedül próbálgass ki új dolgokat, szerezz élményeket!
A legrosszabb esetben, ha olyan szocfób gyökér vagy, mint én, csak akkor kockulj, egyébként ennél csak jobb lehetősegek vannak!
Keress egy munkát és szedd össze magad. Mivel úgyis sok időd van, tanulj, aztán kezdj el pénzt keresni. Nem normális, hogy 33 évesen a szüleiden élősködsz. Másoknak ilyenkor már családja van, több gyerekkel, családi házzal, autóval, mindezt úgy, hogy a saját érdemük. Olyan nincs, hogy lehetetlen kimászni egy helyzetből. Maximum lusta vagy és kedved nincs hozzá.
De ha anyuci meg apuci meghal, és nem örökölsz nagy vagyont, akkor pofára fogsz esni.
Öregnek? Jó eséllyel az életed felénél sem jársz még, ne röhögtess.
Nem minden munkához kell tehetségesnek lenni. Ezek csak kifogások a lustaságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!