Ha valakinek soha nincs fiatal barátnője az 40 évesen is a fiatal lányok társaságát fogja keresni?
Figyelt kérdés
Tehát 20 évesen van 20 éves barátnőm,30 évesen 30,akkor 40 évesen már nem fognak érdekelni a huszonéves csajok?Viszont ha 20 évesen se volt csajom meg 30 évesen se,akkor 40 évesen is a huszonéves lányok után fogok futkosni?Mert nem akarom hogy kimaradjanak az életemből?31/F2023. jún. 11. 17:51
A kérdező szavazást indított:
Aki 40 éves férfi és még szűz az még a huszonéves csajokra gerjed
Egy 40 éves férfit már nem érdekelnek a huszonéves csajok
Semmi köze az életkorunknak ahhoz hány éves csajokra gerjedünk
29 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
Én 40 évesen odamennék egy 20 éves lányhoz gáznak érezném.Na de ha addig sem leszek együtt 20 éves csajjal?
2023. jún. 11. 17:53
2/7 anonim válasza:
Szerintem amíg ilyen dolgokon gondolkozol, semmilyen korú párod nem lesz.
3/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogy ha valakinek nem azonoskorú vagy fiatalabb barátnője van, utólag be akarja pótolni ezt az érzést. - Ha ennek így van valami értelme.
4/7 anonim válasza:
De igen, általában ez a tendencia. Ha 20 évesen se volt csajod 40 évesen se lesz, de aki még 40 évesen is egyedülálló az általában a fiatalabbak között keresgél.
5/7 anonim válasza:
40 év után hamar jön az 50, aztán majd a kutyának se kellesz.
6/7 anonim válasza:
Akinek eddig nem jött össze csaj szerintem az már vagy le is tesz róla vagy épp kortól független minden lehetőséget megpróbálna.
7/7 anonim válasza:
Nekem 18 évesen volt először barátnőm, egy 16 éves. Utána is voltak azért, pl. 21 évesen 20 éves, stb.
Most 29 éves vagyok és szintén 20 éves a barátnőm. Nincs köze hozzá annak, amit te írtál, hiszen régen is volt barátnőm. Egy korombeli nőt annyira távolinak érzek magamtól, el sem bírom képzelni, hogy velem egykorú párom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!