Más látva a mai 2023-as világot: ukrajnai, izraeli háború, térorrhullám szerte a bolygón, zsidócsillag berlini házakon stb nincs kétségbe esve?
Próbálok optimista, tudatos ember lenni. Aki "Nem ad energiát ennek" de ez már túl sok. Gyakran felkelek 2-3 óra magasságában. Rosszul alszom.
Van egy spirituális út amin járok, de igazából marhára unom ezt a világot, az egészet mind amit nyújtani tud. Barátnőm nincs, de ha lenne is ugyan úgy csak este látnám mint mondjuk a havert vagy hétvégén.Mert dolgozni kell! Dolgozni egy szétrohadófélben lévő országban, (szó szerint: állomások, kórházak) s dolgozni kell egy rohadófélben lévő társadalmon is, hogy ne veszítse el jellegét, formáját. Közben ömlik a szr mindenhonnan. Kívül, belül rohad, erodálódik minden. Vendégmunkások özönlenek be én meg alig találok munkát. Nő a rasszizmus. (Jó törzsek mindig voltak, erről szól a világ. Talán az a probléma hogy megszüntették itt Európában a törzsi társadalmat, lehet akkor nem lenne ez a torzult törzsi tudat, művésznevén rassz-izmus, ilyen erős.)
Szerintem iszonyatos szr jön bárki van kormányon, vagy lesz kormányon.
Sokszor jut mi értelme ennek az egésznek és az én életemnek? (Ilyen közegben.)
És kèrdező azzal, hogy ezt ide leírtad, mi fog vàltozni?
Fogadd el, hogy ez ellen nem tudsz mit tenni, van 8 milliàrd ember a bolygón. Aki nem alkalmazkodik a körülményekhez az ne is akarjon boldog életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!