Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más látva a mai 2023-as...

Más látva a mai 2023-as világot: ukrajnai, izraeli háború, térorrhullám szerte a bolygón, zsidócsillag berlini házakon stb nincs kétségbe esve?

Figyelt kérdés

Próbálok optimista, tudatos ember lenni. Aki "Nem ad energiát ennek" de ez már túl sok. Gyakran felkelek 2-3 óra magasságában. Rosszul alszom.

Van egy spirituális út amin járok, de igazából marhára unom ezt a világot, az egészet mind amit nyújtani tud. Barátnőm nincs, de ha lenne is ugyan úgy csak este látnám mint mondjuk a havert vagy hétvégén.Mert dolgozni kell! Dolgozni egy szétrohadófélben lévő országban, (szó szerint: állomások, kórházak) s dolgozni kell egy rohadófélben lévő társadalmon is, hogy ne veszítse el jellegét, formáját. Közben ömlik a szr mindenhonnan. Kívül, belül rohad, erodálódik minden. Vendégmunkások özönlenek be én meg alig találok munkát. Nő a rasszizmus. (Jó törzsek mindig voltak, erről szól a világ. Talán az a probléma hogy megszüntették itt Európában a törzsi társadalmat, lehet akkor nem lenne ez a torzult törzsi tudat, művésznevén rassz-izmus, ilyen erős.)

Szerintem iszonyatos szr jön bárki van kormányon, vagy lesz kormányon.

Sokszor jut mi értelme ennek az egésznek és az én életemnek? (Ilyen közegben.)

2023. okt. 16. 15:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%

És kèrdező azzal, hogy ezt ide leírtad, mi fog vàltozni?

Fogadd el, hogy ez ellen nem tudsz mit tenni, van 8 milliàrd ember a bolygón. Aki nem alkalmazkodik a körülményekhez az ne is akarjon boldog életet.

2023. okt. 19. 10:50
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
A világon a sok rémületnek a fele kamu, túl van lihegve.
2023. okt. 19. 16:17
 23/23 anonim ***** válasza:
A zsidók akarnak maguk mögé állítani, ne hagyd.
2023. okt. 23. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!