Más látva a mai 2023-as világot: ukrajnai, izraeli háború, térorrhullám szerte a bolygón, zsidócsillag berlini házakon stb nincs kétségbe esve?
Próbálok optimista, tudatos ember lenni. Aki "Nem ad energiát ennek" de ez már túl sok. Gyakran felkelek 2-3 óra magasságában. Rosszul alszom.
Van egy spirituális út amin járok, de igazából marhára unom ezt a világot, az egészet mind amit nyújtani tud. Barátnőm nincs, de ha lenne is ugyan úgy csak este látnám mint mondjuk a havert vagy hétvégén.Mert dolgozni kell! Dolgozni egy szétrohadófélben lévő országban, (szó szerint: állomások, kórházak) s dolgozni kell egy rohadófélben lévő társadalmon is, hogy ne veszítse el jellegét, formáját. Közben ömlik a szr mindenhonnan. Kívül, belül rohad, erodálódik minden. Vendégmunkások özönlenek be én meg alig találok munkát. Nő a rasszizmus. (Jó törzsek mindig voltak, erről szól a világ. Talán az a probléma hogy megszüntették itt Európában a törzsi társadalmat, lehet akkor nem lenne ez a torzult törzsi tudat, művésznevén rassz-izmus, ilyen erős.)
Szerintem iszonyatos szr jön bárki van kormányon, vagy lesz kormányon.
Sokszor jut mi értelme ennek az egésznek és az én életemnek? (Ilyen közegben.)
Ilyen az, akinek nincsenek céljai az életben és híradót, híradóra néz, pánikol, fél..stb.. saját magad energiáját húzod le szépen.
NEM vagyok elkeseredve, a saját életemmel foglalkozom, a saját céljaimat igyekszem elérni. Híradót nem nézek, nem hallgatok, nem érdekel a háború, nem hagyom, hogy a negatív dolgok lehúzzanak, attól saját magamat többre tartom.
Ha te nem akarsz élni, a te döntésed. Ha meg szeretnél, akkor találj valami célt magadnak, mert így csak egyre lejjebb fogsz menni, de akkor erről te tehetsz, mert ezt az utat választottad.
Úgy bírom, ezeket a tipikus "én a magam életén dolgozom" szintű mentalitást.
Az nem esik le, hogy közös világban élünk? És ha háború, válság van, meg lesz, a kis munkádnak vagy vállalkozásodnak is annyi?
Miért hiszik ilyen konokul egyesek, hogy kívül tudnak maradni, (leszámítva az önfenntartó közösségeket), amikor teljes részei a társadalomnak, ugyanúgy mint a többiek?
Már 3 éve megy mindenféle cirkusz. Köszönöm, a munkahelyem meg van, meg is lesz. Közös világ? Ja igen, most kezdjek el én is birka mód sajnálkozni és panaszkodni, hogy jaj, háború, infláció, jaj de drága minden? Ezzel nekem valami jobb lesz? Nem! A háború NEM MAGYARORSZÁGON VAN! Majd, ha háború lesz Magyarországon is, akkor majd elkezdek másképpen gondolkodni. Addig meg, bocsi, de élem a saját életemet, és valósítom meg önmagamat.
Te hogyan is állsz az önmegvalósítás terén? Hány célodat érted el az elmúlt pár évben?
A történelem során kb mindig volt valahol valamiféle harc. Most is van több konfliktus is, de ezek mind helyiek, mégha a sajtó tele is van velük.
Én se foglalkozom velük szinte semmilyen szinten, inkább a családommal, barátaimmal.
Köszönöm szépen, elértem a céljaimat, amik közt szerepel mások segítési, nem csak a végtelenül önző, anyagias csörtetés.
Szomorú akinek csak annyi jut. És nem érti meg, hogy minden hatással van mindenre. Vagy aki akármelyik munkahelyet biztosnak lát egy ilyen világban.
Amióta az eszemet tudom, mindig is rühelltem a politikát, már gyerekként balfszoknak gondoltam őket.
Lehet pátoszokat durrogtatni, de sokat nem érsz vele. Amikor jön a kaszás, nem az fog lepörögni előtted hogy 40 évet egy gyárban húztál le és senkit nem is fog érdekelni.
Arra érdemes gondolni, hogyha másnap vége lenne és temetnének, akkor milyen életet éltél. Mindegy hogy gyárban vagy irodában rohad az ember, egyik sem éri meg, önmagukban ezek kevesek és nem érnek semmit.
Hallottad már azt a mondást, hogy nem vagyunk egyformák? Neked az a célod, hogy másokat segíts. Ez nemes dolog. Nekem meg az a célom, hogy saját magamnak és családomnak szerezzek örömet. Nekem ez a szűk réteg a legfontosabb. :)
"Van egy spirituális út amin járok bla bla..."
Hátha kigyógyulsz belőle egyszer.
Régi osztálytársam úgy maradt, de azért hajléktalanként elvan magának az utcán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!