Ide nem jöttek ukrán lányok és nők Magyarországra?
Figyelt kérdés
Ukrajnában sok szép nő és lány él,én viszont itt Magyarországon még eggyel sem találkoztam.A háború elől állítólag sokan eljöttek Ukrajnából.Vagy a lányok,nők ott maradtak?Vagy másik országba mentek inkább,nem akartak ide jönni?2023. jan. 1. 10:55
A kérdező szavazást indított:
Nem jöttek Magyarországra ukrán lányok,nők a háború elöl
Elmentek Ukrajnából,de másik országba
Sokan jöttek Magyarországra mert hallottak róla hogy Magyarország egy jó hely
24 szavazat
1/24 anonim válasza:
Mindig a férfiak a mozgékonyabbak, főleg, ha katonaszökevények.
2/24 A kérdező kommentje:
Több lány és nő,nagyobb esély a becsajozásra.Csakhogy én egyetlen ukrán nővel sem találkoztam még pedig budapesti vagyok.Ide nem akar jönni senki?🙁
2023. jan. 1. 10:57
3/24 anonim válasza:
Szerintem Lengyelországba mentek át inkább sokan már csak a nyelv miatt is.Sok ukrán érti a lengyel nyelvet is.Magyar nyelvet kevesen ismerik.Tehát azért nem jönnek ide mert nem tudnak magyarul,de lengyelül igen.
4/24 anonim válasza:
Tele a Tinder ukrán,orosz csajokkal.
5/24 A kérdező kommentje:
4 de a Tinderen sokan vannak.Az lenne jó ha például jönnének az ukrán csajok is futárkodni,megrendelném a kaját,egy kedves ukrán csaj házhoz hozná,egy kis beszélgetés angolul,mert ukránul nem tudok,telefonszámcsere,stb.
2023. jan. 1. 11:07
6/24 anonim válasza:
De Magyarországon nem szláv nyelvet beszélnek.Inkább mennek a lengyelekhez,szlovákokhoz,csehekhez mert ők megértik őket.Magyar csajból is sok van,nem kell elkeseredni.
7/24 anonim válasza:
Az ukrajnai ci🅱️🅱️ányok jönnek inkább, nyáron a szabolcsi vonat tele volt velük, láttam is, hogy "passport Ukraine".
8/24 anonim válasza:
Vagyis,ha jól értem,úgy akarsz felszedni egy ukrán bigét,hogy a kisujjad sem mozdítod,ő jöjjön házhoz...A futárkodáshoz helyismeret szükséges,ami nincs egy menekültnél.Meg az is lehet nincs rászorulva a Te borravalódra,vígan megélnek az uniós segélyből,főleg ha némi saját tőkét is hoztak magukkal.
9/24 A kérdező kommentje:
Ha most utolértük volna Ausztriát lehet hogy ide is jött volna sok ukrán lány.A jó fizetések miatt.De lehet úgy vannak vele,ezt a pénzt otthon is megkeresik Ukrajnában.
2023. jan. 1. 11:17
10/24 anonim válasza:
Lehet van bennem némi gyanakvás,üldözési mánia...Én biztos vagyok benne hogy az orosz,vagy akár az ukrán titkosszolgálat jelen van magyarországon.A menekültek közt lehetnek olyanok akik magasrangú katona rokona,lánya,vagy egy képviselő,polgármester,politikus lánya-őket biztos figyelik,kikkel lépnek kapcsolatba,szóval-csak óvatosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!