Ide nem jöttek ukrán lányok és nők Magyarországra?
Figyelt kérdés
Ukrajnában sok szép nő és lány él,én viszont itt Magyarországon még eggyel sem találkoztam.A háború elől állítólag sokan eljöttek Ukrajnából.Vagy a lányok,nők ott maradtak?Vagy másik országba mentek inkább,nem akartak ide jönni?2023. jan. 1. 10:55
11/24 anonim válasza:
#10: Nem paranoia. Magyarország egy (orosz) kémparadicsom.
13/24 anonim válasza:
Ha a magyar lányok körében nem vagy népszerű > az ukránoknál sem lennél.
14/24 anonim válasza:
Dehogy is nem! -Újpesten nem hallok magyar szót az utcán!...
15/24 anonim válasza:
Sok szerencsét hozzájuk. Nagyon sok a beképzelt, nagyképű, náci köztük, és utálják a magyarokat. 😹
16/24 A kérdező kommentje:
14 azok csak turisták szerintem akiket te hallasz
2023. jan. 1. 13:35
17/24 anonim válasza:
Hát,... Nem tudom! A nap legkülönbözőbb szakaszaiban, - pláne este 20:30 körül?!... :D
18/24 A kérdező kommentje:
Ha a Fidesz kikupálta volna ezt az országot nem ilyen tróger lenne ez az ország csak úgy özönlenének a jobbnál jobb csajok.De inkább kifelé mennek innen nem befelé jönnek.
2023. jan. 1. 14:03
19/24 anonim válasza:
Ha attól lesz számodra "jó" egy nő, hogy nem érted még azt sem, hogy mit gondol, akkor egyetértek veled, - egyébként pedig nem.
20/24 A kérdező kommentje:
19 angolul sok ukrán lány beszél ha tudsz angolul megérted őket.Magyarországon is sokan beszélnek angolul
2023. jan. 1. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!