Ide nem jöttek ukrán lányok és nők Magyarországra?
Figyelt kérdés
Ukrajnában sok szép nő és lány él,én viszont itt Magyarországon még eggyel sem találkoztam.A háború elől állítólag sokan eljöttek Ukrajnából.Vagy a lányok,nők ott maradtak?Vagy másik országba mentek inkább,nem akartak ide jönni?2023. jan. 1. 10:55
21/24 anonim válasza:
Ezek nem, - legalábbis egymás között nem, ami persze logikus is!
Nekem még kötelező volt tanulnom gyerekkoromban az orosz nyelvet és megmosolyogni való, hogy mire "emlékszem" még gyerekkori tanulmányaimból, de az "utro", a "vszjem" és hasonló fogalmakra még emléXem homályosan... :D
22/24 anonim válasza:
Ráadásul tanultam a "mongolt" is éveken keresztül, - meglepő, de jobban emlékszem az orosz szavakra, mint az angolokra! :DDD
23/24 anonim válasza:
Sok ukrán nő van az országban, de egyébként több a kevésbé szép, mint a szép.
Nálunk a közeli rokonságban is van beházasodott ukrán nő, persze ő évek óta itt él, nem mostanában jött át.
Amúgy kevesen beszélnek Ukrajnában angolul, aki igen, jellemzően az is csak minimálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!