Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más látva a mai 2023-as...

Más látva a mai 2023-as világot: ukrajnai, izraeli háború, térorrhullám szerte a bolygón, zsidócsillag berlini házakon stb nincs kétségbe esve?

Figyelt kérdés

Próbálok optimista, tudatos ember lenni. Aki "Nem ad energiát ennek" de ez már túl sok. Gyakran felkelek 2-3 óra magasságában. Rosszul alszom.

Van egy spirituális út amin járok, de igazából marhára unom ezt a világot, az egészet mind amit nyújtani tud. Barátnőm nincs, de ha lenne is ugyan úgy csak este látnám mint mondjuk a havert vagy hétvégén.Mert dolgozni kell! Dolgozni egy szétrohadófélben lévő országban, (szó szerint: állomások, kórházak) s dolgozni kell egy rohadófélben lévő társadalmon is, hogy ne veszítse el jellegét, formáját. Közben ömlik a szr mindenhonnan. Kívül, belül rohad, erodálódik minden. Vendégmunkások özönlenek be én meg alig találok munkát. Nő a rasszizmus. (Jó törzsek mindig voltak, erről szól a világ. Talán az a probléma hogy megszüntették itt Európában a törzsi társadalmat, lehet akkor nem lenne ez a torzult törzsi tudat, művésznevén rassz-izmus, ilyen erős.)

Szerintem iszonyatos szr jön bárki van kormányon, vagy lesz kormányon.

Sokszor jut mi értelme ennek az egésznek és az én életemnek? (Ilyen közegben.)

2023. okt. 16. 15:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok kétségbe esve.
2023. okt. 16. 17:20
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok. Törődök a saját dolgaimmal. Az izraeli konfliktus majdnem 100 éve tart,az ukrajnai sem ma kezdődött. Esetleg tanulj tovább,hogy ne csak a rossz dolgokat lasd.
2023. okt. 16. 17:30
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, hogy könnyedén gondolkodom a témáról, de:

Átéltem Csernobil hatását, jött az iraki konfliktus, megéltük a Dél-Szláv háború parás időszakát is, a '90-es évek robbantgatásait, 2002. szept. 11.-et, az azt követő mindenféle problémákat.

Úgy vagyok vele, hogy igen: bármikor bármi történhet, de mivel a mi országunk mindent lenyel, így nem igazán aggódok, hogy itt aztán valami nagyon nagy katasztrófálisan nagy probléma lenne az országban, vagy ha lesz is, akkor is llesz valahogy utána is.

2023. okt. 16. 18:29
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem netezel 2 napig, el is felejted mindezt. Nem sok hatása van ezeknek az életünkre. Ha egy ukrajnai a háborús övezetben idegeskedik a világ során, az nyilván jogos, de egy random magyar városban nincs mitől f0sni.
2023. okt. 16. 18:55
 15/23 anonim ***** válasza:
23%

Ez a fajta mentalitás, amivel a magyarok jó nagy része még mindig él, sokkal nagyobb károkat okoz, mint a háború. És azért lesz rosszabb, mert csak az én, én, én van. A mi teljesen ismeretlen. Jogos a beszarás, főleg ha megnézed a Z generációt. Itt vége a mi országunknak is. De nem a háború miatt. Csakis miattunk.

Az a kevés réteg, aki végre öntudatra ébredt és a valóságot mondja, hát az lesz az ellenség. Mert ugye az intelligens kussoljon, hogy a hülye ne sértődjön meg. Nem veszitek észre, hogy mindent, de mindent az ember csinál? Saját magunkat végezzük ki. Nem is olyan sokára.

2023. okt. 16. 19:18
 16/23 anonim ***** válasza:
96%
Ezek a háborúk kismiskák ahhoz képest ami a globális fogyasztói civilizációra vár.
2023. okt. 16. 19:37
 17/23 anonim ***** válasza:
68%
Élhetsz úgy is, hogy minden napot megpróbálsz élvezni, kitöltöd olyan dolgokkal, amik boldoggá tesznek, fejleszted magad, és igyekszel a saját boldogságodra, meg a céljaidra fókuszálni. Hidd el, az ukránoknak teljesen mindegy, hogy te Biatorbágyon idegösszeomlást kapsz-e miattuk, vagy magasról le.... őket, attól még ugyanolyan marad a helyzetük. Kell és fontos a társadalmi felelősségvállalás, de az olyan dolgokra kell fókuszálni, amikért tehetünk, és csak a megoldást kell keresni, nem a problémán leragadni. Példának okádék, nem a "kidobott kiscicákat találtam" facebook posztok alatt kell háborogni és utána depressziós lelki állapotban zokogni a sarokban hogy milyen gonosz világban élünk, hanem fogni a kóbor macskákat és ivartalanítani őket. Nem csak hogy hatásosabb, ha zsörtölődés és pesszimizmus helyett cselekszünk, de a hangulatunkra is sokkal jobb hatással van. Amin pedig nem tudunk változtatni és akiknek nem tudunk segíteni semmilyen módon, az olyan híreket ignorálni és kerülni kell teljesen, különben végtelenül pesszimista idegroncsokká válunk.
2023. okt. 16. 19:55
 18/23 anonim ***** válasza:
74%
Ezért nem kelle zekkel a dolgokkal túl soakt foglalkozni, változtatni úgy se tudsz rajta akkor meg minek paráztatod amgad?
2023. okt. 17. 21:25
 19/23 anonim ***** válasza:
94%
Én erről a konfliktusról utoljára akkor olvastam,mikor kb 1 hete kitört. Akkor elolvastam a cikket és utána egy pár oldalas történelmi anyagot elolvastam róla,hogy képben legyek,miért alakult így. És azóta köszönöm,nem vagyok kíváncsi a hatásvadász cikkekre, amik csak a kattintásszámot növelik az oldalaknak, semmi hozzáadott értékük nincs. Talán meg fogok nézni a tvben három havonta egy elemzést,hogy hova fut ki a dolog. Az ukrán konfliktusról idejét sem tudom,mikor nyitottam meg cikket vagy bármit. Ott is elolvastam a vonatkozó történelmi részt, és megnéztem 1 vitaműsort. Ennyi. Nincs ráhatásom,nem érdekel őszintén szólva. Figyelj arra, kinek,minek adod oda a figyelmedet, pláne a mindennapi figyelmedet, mert az értékes.
2023. okt. 17. 21:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Tuti hogy hívő vagy.
2023. okt. 18. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!