Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tehetnék, nagyon kétségbe...

Mit tehetnék, nagyon kétségbe vagyok esve: árufeltöltőnek sem vesznek fel, akkor mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Lebutított önéletrajzzal jelentkeztem. Kiszedtem belőle minden fölöslegeset. De így sem kellek, egyszerűbb munkákra. Nincs nagy igényem csak egy budapesti vagy vidéki, Pest megyei állás. A fizetés is már mindegy számomra. (Na jó a 210.000 a minimum) Tényleg mindenféle, ide vágó raktári, betanított munkára jelentkezem de semmi. Egyszerűen semmi. Ha egyedül élnék azt hiszem, na tudjátok... de a szüleimmel élek 27 évesen mert nincsen pénzem ők tartanak el.

Ebben az országban mindenki közömbös a másik iránt, de úgy az emberek nagy része is. Most ha nem lenne senkim már rég hontalan lennék!

Milyen ország ez már? Kezdem azt érezni Magyarországon csak megdögleni lehet...

Más is van iylen cipőben? Több éve munkanélküli vagyok, egyfolytában kerestem most is van vagy 4 pályázatom függőben.

Kezdem feladni a reményt, pedig van egy szakmám amit 5-re végeztem, emelt töri érettségim, és beszélek egy kicsit angolul is.

Persze haverokkal meg a mutyival nem tudok versenyezni!!!

Más is van ebben a csávában? Ti mit fogtok csinálni?

#munka, ember, álláskeresés, Magyarország, magyar, férfi, munkanélküli, árufeltöltő, politika, pénz, #álláslehetőség, élet, magány, hontalanság, Fidesz, Orbán, munkanélküliség,
2023. aug. 4. 09:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
azt tudom tanácsolni,h ne csak önéletrejzokat küldj, hanem személyes interjúra is menj el, mert oda jobban felvesznek.
febr. 24. 22:16
 22/24 anonim ***** válasza:
Volt azóta valami állás? Milyen alkalmi munkákra vettek fel eddig?
márc. 31. 18:18
 23/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok voltam csomó állás interjún de semmi. Próbanapon is voltam, de mindig bele tudnak kötni valamibe. Aztán jönnek itt egyesek a nemzeti érzelmekkel. Hát itt kéne kezdeni, hogy a másikba nem belekötünk hanem stabil munkát teremtünk, hogy prosperáljon a társadalom.
ápr. 3. 16:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Melyik megyében laksz? Milyen fizikai adottságaid vannak?

Postásnak, vagy ételfutárnak is elmehetsz.

Gyári munka mindenhol van, ezért nem értem, amit írsz.

Segg hülye embereket is felvesznek, ha látják rajtad, hogy szeretnél dolgozni. Én egy 160centis 60 kilós férfi vagyok és mégis már a harmadik gyári munkám 2 év alatt.

Az önéltrajz vagy az interjú úgy kell kinézzen, hogy te AKARSZ dolgozni és ne azt lássák, h egykedvű vagy.

Ez a titok.

Ha van emelt érettségid, akkor hülye nem lehetsz, csak lusta, vagy azt látják rajtad, hogy nincs motívációd....

ápr. 4. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!