Mit tehetnék, nagyon kétségbe vagyok esve: árufeltöltőnek sem vesznek fel, akkor mi tévő legyek?
Lebutított önéletrajzzal jelentkeztem. Kiszedtem belőle minden fölöslegeset. De így sem kellek, egyszerűbb munkákra. Nincs nagy igényem csak egy budapesti vagy vidéki, Pest megyei állás. A fizetés is már mindegy számomra. (Na jó a 210.000 a minimum) Tényleg mindenféle, ide vágó raktári, betanított munkára jelentkezem de semmi. Egyszerűen semmi. Ha egyedül élnék azt hiszem, na tudjátok... de a szüleimmel élek 27 évesen mert nincsen pénzem ők tartanak el.
Ebben az országban mindenki közömbös a másik iránt, de úgy az emberek nagy része is. Most ha nem lenne senkim már rég hontalan lennék!
Milyen ország ez már? Kezdem azt érezni Magyarországon csak megdögleni lehet...
Más is van iylen cipőben? Több éve munkanélküli vagyok, egyfolytában kerestem most is van vagy 4 pályázatom függőben.
Kezdem feladni a reményt, pedig van egy szakmám amit 5-re végeztem, emelt töri érettségim, és beszélek egy kicsit angolul is.
Persze haverokkal meg a mutyival nem tudok versenyezni!!!
Más is van ebben a csávában? Ti mit fogtok csinálni?
"Ebben az országban mindenki közömbös a másik iránt, de úgy az emberek nagy része is."
. Akkor most minek is írtad ki a kérdésed?
De csak egy kérdést: mit tettél azért, hogy hasznos tudj lenni? Mit tanultál?
Munkát találni nem nehéz, csak elég sok helyre be kell adni a pályázatot, vagy elmenni tesztírásokra.
A betanított melókra mindenkit felvesznek kis túlzással.
Mi a foglalkozásod, milyen ügyességed van, milyen a fizikumod?
Mehetsz futárnak, vagy végezhetsz plusz iskolát. Felszolgálónak, vagy mehetsz vérplazmát adni nagyon jó pénzért, ha bírod.
Akkor menj külföldre, mi tart vissza?
Egyébként elég sokunknak sikerült ebben az országban munkát találni, pláne Pesten, ahol te keresel, úgyhogy a hiba valószínűleg nálad van. De ismétlem, menj külföldre, ott biztos jobb lesz.
2-es vagyok. 48 éves vagyok. egyet megtanultam. ahhoz,hogy elérd a célod, ahhoz folyamatosan és minden erőddel próbálkoznod kell. nemcsak munkakeresésénél, hanem mindennel így van.
nincs rosszabb, mint a kifogásokat keresni, mert az mindig van, ráadásul magadat építed le vele, nem lesz motívációd, depressziós leszel.
Ezt úgy írom,hogy sokáig én is ezzel takaróztam,hogy ez az ország szar hely ,akinek nincs ismeretségi köre. Ami így is van, de nem tudsz rajta változtatni, neked kell alkalmazkodnod és kiállni magad mellett, mert senki más nem fog.
Tehát, ha beadod a jelentkezésedet minél több helyre - nem négy, hanem több tucat-, ahova lehet ,akkor lesz munkád.
figyelni kell a friss hírdetéseket és azonnal telefonálni.
akarattal és pozitív hozzállással megnyílnak előtted a kapuk és még jobban is fogod magad érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!